Σφοδρή σύγκρουση Χαϊκάλη με Λιάγκα-Σκορδά: Δημοσιογραφική αλητεία! Θέλετε να με εξοντώσετε…

Χαμός στο Πρωινό με τον Παύλο Χαϊκάλη να παρεμβαίνει και να ξεσπά

1 6

Όλα ξεκίνησαν από χθεσινό ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 που προβλήθηκαν πλάνα από την θεατρική επιστροφή του Παύλου Χαϊκάλη και πλάνα από το άδειο θέατρο στο οποίο πρωταγωνιστεί. Μάλιστα σύμφωνα με τους παρουσιαστές οι θεατές δεν ξεπερνούσαν τους δέκα.

Έξαλλος ο Παύλος Χαϊκάλης με τι συγκεκριμένες «διαρροές» αρχικά εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του ALPHA όπου ξέσπασε εναντίον του Πρωινού και στη συνέχεια παρενέβη και στο Πρωινό όπου άσκησε σκληρή κριτική στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά.

Ο ηθοποιός μάλιστα έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τους δύο παρουσιαστές για εμμονή εναντίον του και για ότι προσπαθούν να τον «εξοντώσουν».

«Ντροπή, ντροπή αυτό που κάνετε! Θέλετε να με εξοντώσετε! Δημοσιογραφική αλητεία… έχεις εμμονή μαζί μου Γιώργο! Έλεος», σημείωσε οργισμένος ο ηθοποιός και ταυτόχρονα διέψευσε το ρεπορτάζ της εκπομπής περί άδειου θεάτρου.

«Τι λες Παύλο; Δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ το ταλέντο σου! Τι λες; Πότε σε έχω κυνηγήσει ρε Παύλο;», ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα που δεν κατάφερε ωστόσο να κατευνάσει τα πνεύματα.

Δείτε επίμαχο σκηνικό:

 

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»