Σφοδρή επίθεση Λοβέρδου σε Γεραπετρίτη για τα 6 ναυτικά μίλια

«Καλύτερα κανείς να σιωπά, άμα δεν γνωρίζει», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.

lowerdos

«Μετά την ενημέρωση που είχαμε το πρωί οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων από τον υπουργό Εξωτερικών, αιφνιδιαστήκαμε με την επιπόλαιη δήλωση του υπουργού Επικρατείας του κ. Γεραπετρίτη περί κόκκινης γραμμής των 6 ναυτικών μιλίων. Καλύτερα κανείς να σιωπά, άμα δεν γνωρίζει. ‘Αμα δεν γνωρίζει, πως μιλά για θέματα εξωτερικής πολιτικής; Θεωρώ ότι ήταν ατόπημα αυτό που έγινε σήμερα. Ατόπημα», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής σε παρέμβαση του στην ολομέλεια και πρόσθεσε:

 «Δεν εξετάζω την ουσία της θέσης. Εξετάζω την εκφορά του λόγου σε αυτό το επίπεδο. Δεν θέλω να μιλήσω πιο αυστηρά γι’ αυτό που έκανε ο υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, παρότι αισθάνομαι την ανάγκη να μιλήσω πιο αυστηρά. Θα τονίσω όμως εδώ και θα υπογραμμίσω ότι η ενημέρωση το πρωί σε μένα αλλά, στον κ. Κατρούγκαλο και σε εκπροσώπους των άλλων κομμάτων, φαντάζομαι, δεν ήταν αυτή».
 

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…