Newsroom

Newsroom

Σφοδρή επίθεση Ιράν σε ΕΠΟ: Ζητούν αποζημίωση και διακόπτουν κάθε σχέση

Με αφορμή τη ματαίωση του φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Ιράν στις 2 Ιουνίου, η Ομοσπονδία του Ιράν επιτέθηκε στην ΕΠΟ και τόνισε μεταξύ άλλων πως διακόπτει κάθε σχέση μαζί της.

5b113d161dc52411128b45b3

Οι δύο χώρες είχαν κανονίσει φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας στην Τουρκία τον Ιούνιο, όμως η ελληνική πλευρά αρνήθηκε να ταξιδέψει στη γειτονική χώρα, μετά το συμβάν με τους δύο Έλληνες στρατιωτικός.

Παρά τις επαφές των δύο Ομοσπονδιών για την αλλαγή της έδρας και την μεταφορά είτε στην Ελλάδα, είτε σε άλλη χώρα, δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή», με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η ματαίωσή του. Όμως, η Ομοσπονδία του Ιράν αποφάσισε να προχωρήσει σε ποδοσφαιρικό εμπάργκο εναντίον της ΕΠΟ.

Το Ιράν φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο με αυτή την εξέλιξη και έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας, ανακοινώνοντας τη διακοπή κάθε επικοινωνίας μαζί της.

Η ανακοίνωσή τους αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν εκφράζει βαθύτατη λύπη για την έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Θα υποβάλουμε έκθεση στη FIFA και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις νομικές δυνατότητες για να λάβουμε αποζημίωση για όλες τις αθλητικές και οικονομικές απώλειες που έχουμε υποστεί. Επιπρόσθετα, ανακοινώνουμε ότι διακόπτουμε κάθε σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έως ότου η FIFA εξετάσει την έκθεσή μας».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή