Newsroom

Newsroom

Σφοδρή επίθεση ΔΑΚΕ στον Αρβανιτόπουλο

Επίθεση στον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο εξαπολύει η ΔΑΚΕ Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών, με αφορμή ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο, η οποία καταργεί…

arvanitopoulos

Επίθεση στον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο εξαπολύει η ΔΑΚΕ Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών, με αφορμή ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο, η οποία καταργεί ουσιαστικά την εποπτεία του υπουργείου Παιδείας στα ιδιωτικά σχολεία, επιτρέποντας στους σχολάρχες να πράττουν κατά το δοκούν.

Η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της για πασχαλινό δώρο του κ. Αρβανιτόπουλου στους ιδιοκτήτες σχολείων, ενώ ειρωνευόμενη, αναφέρεται σε υποσχέσεις του υπουργού οι οποίες υλοποιήθηκαν για να διαγράψουν ένα λαμπρό μέλλον για την ιδιωτική εκπαίδευση. Παράλληλα, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση ότι «τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών θα τα προμηθευόμαστε από τα ράφια των σούπερ μάρκετ μαζί με το φρέσκο γάλα των… 10 ημερών.

Διαβάστε την ανακοίνωση

“Με βαθιά έκπληξη και ακόμη μεγαλύτερη οργή και αγανάκτηση, πληροφορηθήκαμε για τα χθεσινά κατορθώματα του κ. Υπουργού Παιδείας. Τα κατάφερε τελικά. Οι υποσχέσεις του υλοποιήθηκαν και ένα νέο λαμπρό μέλλον διαγράφεται για την ιδιωτική εκπαίδευση. Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί από χθες ανήκουν στο Υπουργείο Εργασίας όσον αφορά το εργασιακό σκέλος, αλλά όσον αφορά τη μισθοδοσία, οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί ανήκουν στο ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου.

Βιάστηκε ο κύριος υπουργός να καταβάλει το πασχαλινό δώρο στους Ιδιοκτήτες! Από την επόμενη χρονιά τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών θα τα προμηθευόμαστε από τα ράφια των σούπερ μάρκετ μαζί με το φρέσκο γάλα των… 10 ημερών.

Αλλά έχουσιν γνώσιν οι φύλακες.

Υ.Γ Οι λέξεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ είναι γνωστές στον κύριο Υπουργό;

Γ ΙΑ ΤΗ ΔΑΚΕ-ΙΕΛ

ΚΙΟΣΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ”

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…