Σφοδρή επίθεση από Ευαγγελάτο στον Καραμανλή: Πώς τολμά και μιλά τώρα…

Και ο βραβευμένος Νίκος Ευαγγελάτος στο «κόλπο» απαξίωσης του πρώην πρωθυπουργού;

Screenshot 4

Δεν λένε να κοπάσουν οι παρενέργειες από την παρέμβαση του  Κώστα Καραμανλή στο μνημόσυνο του Γιάννη Κεφαλογιάννη στα Ανώγεια της Κρήτης, σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Βέβαια σε αυτή τη φάση, το Μαξίμου περνά στην αντεπίθεση και έχει ενεργοποιήσει όλες τις «δυνάμεις» που μπορούν να χτυπήσουν το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού.

Δεν είναι τυχαίο πως τα τελευταία 24ωρα διάφορα μέσα και δημοσιογράφοι επιτίθενται ανοιχτά στον Κώστα Καραμανλή. Αναπαράγοντας την επιχειρηματολογία των δεξιών τρολ εναντίον του πρώην ηγέτη τους, ο Νίκος Ευαγγελάτος έβαλε και αυτός το λιθαράκι του σε αυτήν την υπόθεση.

Από την εκπομπή του στο MEGA, εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό με σκληρές εκφράσεις κατηγορώντας πως δεν δικαιούται να μιλά τώρα διότι όλο το προηγούμενο διάστημα σώπαινε.

Γιατί βγαίνει και μιλάει τώρα; Γιατί δεν μίλησε όταν μας έβαλε στη μνημόνια; Γιατί δεν παρενέβη για τη Νοβάρτις για τη συμφωνία των Πρεσπών; Με αυτά τα ερώτημα και με οργισμένο ύφος ο Ν. Ευαγγελάτος και η Χ. Κοραή προσπάθησαν να επισκιάσουν την τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή για τις παρακολουθήσεις.