«Σφαγή» Πολάκη - Κωνσταντινόπουλου στη Βουλή: Όλος ο καβγάς on camera

Δείτε το βίντεο με την ένταση που επικράτησε

NewsRoom 01/06/2021 | 14:44

Σε πολύ έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου εξελίχθηκε η ερώτηση που κατέθεσε στον υφυπουργό Υγείας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για τη διάθεση της θεραπείας μονοκλωνικών αντισωμάτων στη χώρα μας.

Ωστόσο την παράσταση την έκλεψε αυτή τη φορά ο αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Παύλο Πολάκη όταν εκείνος διέκοψε την ομιλία του υφυπουργού Υγείας.

Ο.Κ.: «Γιατί συμπεριφέρεστε έτσι; Είναι φασισμός αυτή η συμπεριφορά. Γιατί συμπεριφέρεστε με αντιδημοκρατικό τρόπο;».

Π.Π.: «Ναι αλλά  έχω δίκιο»

Ο.Κ.: «Και η Χρυσή Αυγή έτσι έλεγε, ότι έχει δίκιο»

Π.Π.: «Πάρ’ το πίσω, πάρ’ το πίσω τώρα»

Ο.Κ.: «Οχι, δεν παίρνω τίποτα πίσω! Δεν το παίρνω πίσω! Δεν σας δίνω τον λόγο! Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία! Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία! Δεν μπορεί να συνεχίσετε με αυτόν τον τρόπο! Είστε απαράδεκτος! Τριάντα λεπτά η Βουλή πρέπει να σας ανεχθεί…»,

Ο.Κ.: «Πήρατε τον Συμεών, που ήταν υπουργός Σαμαρά-Βενιζέλου! Είστε απαράδεκτος! Είστε ο μόνος που δημιουργεί πρόβλημα στη διαδικασία. Για τον Συμεών Κεδίκογλου θέλετε να μου πείτε κάτι; Εσείς πήρατε τον Κεδίκογλου, αυτό είναι το πρόβλημά σας!».

Από την πλευρά του, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε μέσω facebook, γράφοντας για τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο ότι «πάει για υπουργοποίηση και έδινε εξετάσεις…».

Το βίντεο πάντως είναι ενδεικτικό της έντασης που επικράτησε στο κοινοβούλιο