Σεξουαλική παρενόχληση 14χρονου μαθητή στο Καβούρι

«Ο Δήμος τα ρίχνει στην νομαρχεία και η νομαρχεία στο υπουργείο συγκοινωνιών. Επειδή λοιπόν το συμβάν δεν έγινε μέσα στα όρια του σχολείου, το Λύκειο σου λέει ότι: «Άσε μην ασχοληθώ, δεν είναι δική μου ευθύνη»», σημείωσε φιλόλογος και κάτοικος της περιοχής.

ek pnppn

Ένα 14χρονο αγόρι φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έξω από το σχολείο του στο Καβούρι, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (4/10).

Το περιστατικό κατήγγειλαν η οικογένεια του 14χρονου και από τότε επικρατεί έντονο κλίμα ανησυχίας στους κατοίκους της περιοχής. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση προς την διεύθυνση του σχολείου, ή τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για το περιστατικό. 

Την έντονη ανησυχία του για τη διαχείριση του περιστατικού, εξέφρασε ο Γ. Παπαγιαννόπουλος, φιλόλογος και κάτοικος της περιοχής, μιλώντας την Τετάρτη στο T-Live.

«Βγάζουν όλοι την ουρά τους απ’ έξω» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι: «Ο Δήμος τα ρίχνει στην νομαρχεία και η νομαρχεία στο υπουργείο συγκοινωνιών». «Επειδή λοιπόν το συμβάν δεν έγινε μέσα στα όρια του σχολείου, το Λύκειο σου λέει ότι: “Άσε μην ασχοληθώ, δεν είναι δική μου ευθύνη”», σημείωσε. 

 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…