Σεξιστικό παραλήρημα Αυτιά: Ποια είναι τα "Rafale" των γυναικών - «Βράζει» το Twitter (Video)

Ο κ. Αυτιάς μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για τα Rafale, επιδίδεται σε ένα εξωφρενικό σεξιστικό παραλήρημα - «Έβρασε» το Twitter.

NewsRoom 22/01/2022 | 22:08

Βίντεο ντοκουμέντο: Πως η φιλοκυβερνητική, μιλιταριστική «έκσταση» του Γιώργου Αυτιά, συνδυάζεται με τον σεξισμό του - Ο κ. Αυτιάς μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για τα Rafale, επιδίδεται σε ένα εξωφρενικό σεξιστικό παραλήρημα - «Έβρασε» το Twitter.

«Τιμή και δόξα στις ένοπλες δυνάμεις και βέβαια με το υστέρημα του ελληνικού λαού μπορέσαμε να πάρουμε αυτά τα Rafale, έρχονται και άλλα και βέβαια οι νέες φρεγάτες», δήλωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα τα σχόλια αυτά, τα έκανε έχοντας για «μουσική υπόκρουση» στρατιωτικά εμβατήρια και τις πτήσεις των Rafale.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Αυτιάς ανέφερε πως «Πάμε τώρα στα Rafale των γυναικών. Ποια είναι τα Rafale των γυναικών; Αυτά που χρησιμοποιεί μέσα στο σπίτι. Σήμερα αποκαλύπτουμε την επιδότηση όλων των οικογενειακών συσκευών. Τιμή και δόξα στα Rafale (των ανδρών) πρώτα και επιστρέφουμε», για να συνεχίσει: «Για μια γυναίκα λοιπόν η κουζίνα και το σπιτικό της είναι ότι πιο σημαντικό... η χαρά της γυναίκας είναι τι; Είναι το σπίτι της και ο άνδρας να καμαρώνει όταν βλέπει τη γυναίκα να κάνει σωστές τοποθετήσεις κ.λπ. όσο και αν εκείνος τις πληρώνει, καταλαβαίνετε τι εννοώ...».

«Αδιανόητος σεξισμός: Ο Αυτιάς πανηγυρίζει για τα Rafale και τα Rafale των γυναικών - «Η χαρά της γυναίκας είναι το σπίτι της. Έτσι; Και ο άντρας καμαρώνει, όταν βλέπει τη γυναίκα να κάνει σωστές τοποθετήσεις, όσο κι αν εκείνος τις πληρώνει...»#skai_xeftiles», σχολιάζει γνωστός λογαριασμός στο Twitter.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Τι απαντούν οι χρήστες στο Twitter