Σεξιστική επίθεση σε βρετανίδα βουλευτή επειδή είχε ακάλυπτο τον ένα ώμο

«Συγγνώμη που δεν είχα χρόνο να απαντήσω σε όλους εσάς που σχολιάσατε, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι τσούλα, μεθυσμένη, έτοιμη να θηλάσω το παιδί μου, ούτε μόλις έκανα σεξ πάνω σε κάδο σκουπιδιών»

tracy1

Σεξιστική επίθεση δέχθηκε η βουλευτής των Εργατικών, Τρέισι Μπράμπιν, η οποία «είχε το θράσος» να φορέσει ένα φόρεμα με τον ένα ώμο γυμνό εντός της βουλής.

Το «αποκαλυπτικό» φόρεμα χλευάστηκε έντονα στα social media, με τη σκιώδη υπουργό Πολιτισμού να δέχεται χυδαία σεξιστική επίθεση για τον τρόπο που επέλεξε να ντυθεί.

Η πληρωμένη απάντησή της ήρθε με ανάρτησή της στο Twitter, όπου έγραψε: «Συγγνώμη που δεν είχα χρόνο να απαντήσω σε όλους εσάς που σχολιάσατε, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι τσούλα, μεθυσμένη, έτοιμη να θηλάσω το παιδί μου, ούτε μόλις έκανα σεξ πάνω σε κάδο σκουπιδιών. Ποιος το περίμενε πως θα γινόσασταν τόσο ευαίσθητοι για έναν ώμο».

Μιλώντας στο BBC, αργότερα, ανέφερε ότι οι άνθρωποι «πρέπει να ακούν τι λέμε και όχι να προσέχουν τι φοράμε» για να προσθέσει «Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο μειώνονται καθημερινά για τα ρούχα που φοράνε».

«Είναι ανώνυμοι άνθρωποι, συχνά πολεμιστές του πληκτρολογίου, που συχνά κάθονται στην κρεβατοκάμαρα της μαμάς τους και τρώνε noodles, και προσπαθούν να μιλήσουν για ανθρώπους για τους οποίους δεν ξέρουν τίποτα», είπε στη συνέχεια. 

«Αυτός είναι ο καθημερινός σεξισμός με τις γυναίκες να δέχονται επικρίσεις συνέχεια για το τί φοράνε και πώς εμφανίζονται και όχι για το τί λένε. Γιατί; Γιατί είναι και αυτός ένας τρόπος να μας φιμώσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…