Newsroom

Newsroom

Σέρρες: Του έταξαν τηλεόραση και ύστερα τον δολοφόνησαν

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου, η οποία σημειώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου μέσα σε μονοκατοικία στα Κάτω Πορόια Σερρών. Για το αδίκημα…

poroia

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου, η οποία σημειώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου μέσα σε μονοκατοικία στα Κάτω Πορόια Σερρών.

Για το αδίκημα συνελήφθησαν δύο άτομα, μια 24χρονη και ένας 29χρονος, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία οδήγησαν τον 85χρονο στο σπίτι όπου διέμεναν με το πρόσχημα πως θα του χάριζαν μια τηλεόραση.

Ο 29χρονος, ο οποίος ήταν κρυμμένος στο σπίτι, τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλικιωμένο με λοστό στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια του αφαίρεσε τα ρούχα προκειμένου να βρει χρήματα.

Οι δυο δράστες εντοπίστηκαν στο Διδυμότειχο, ενώ όπως προέκυψε σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσαν μια καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης και ποινή κάθειρξης έξι ετών για διακεκριμένη κλοπή, ένα βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θράκης με το οποίο διατάχθηκε η αντικατάσταση με περιορισμένη κράτηση των περιοριστικών όρων για ληστεία, καθώς και μια καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αλεξανδρούπολης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…