Σερβετάλης σε δημοσιογράφο που τον περίμενε ώρες για μια δήλωση: «Πάρτε ένα μανταρινάκι!»

Η δημοσιογράφος έμεινε άφωνη: «Πάρτε ένα μανταρινάκι…», της είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

NewsRoom 30/11/2021 | 16:54

Άφωνη άφησε τη δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα που τον περίμενε για μια δήλωση ο Άρης Σερβετάλης. Της έδωσε ένα μανταρίνι και στη συνέχεια ευχήθηκε καλή επιτυχία στον σκηνοθέτη του «Ρινόκερου». 

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μετά τον ντόρο που έχει προκληθεί συνάντησε για πρώτη φορά τον ηθοποιό. Ο Άρης Σερβετάλης ήταν ιδιαίτερα ευγενικός με τη δημοσιογράφο - η οποία προς έκπληξή του - τον περίμενε για ώρες έξω από το σπίτι του. Της πρόσφερε τότε ένα μανταρίνι και ευχήθηκε στη συνέχεια «καλή επιτυχία» στον σκηνοθέτη του «Ρινόκερου», Γιάννη Κακλέα. 

Ο ηθοποιός, που έγινε το πρόσωπο των ημερών με την απόφαση του να αποχωρήσει από την παράσταση Ρινόκερος, προκαλώντας αρνητικά αλλά και θετικά σχόλια βρέθηκε… αντιμέτωπος με τη ρεπόρτερ και την κάμερα της εκπομπής.

Ο Άρης Σερβετάλης αρχικά παρέμεινε αμίλητος και στη συνέχεα έδωσε ένα… μανταρίνι στην δημοσιογράφο, που όπως είπε περίμενε πολύ ώρα για να τον συναντήσει. «Θα σας δώσω ένα μανταρίνι γιατί πρέπει να περιμένατε πολύ ώρα».

Η δημοσιογράφος έμεινε άφωνη: «Πάρτε ένα μανταρινάκι…» της είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Εύχομαι στον κύριο Κακλέα, καλή επιτυχία» αρκέστηκε να πει ο ηθοποιός για την παράσταση που όπως έγινε γνωστό θα συνεχιστεί τελικά με αντικαταστάτη του τον Αιμιλιανό Σταματάκη.

Όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου, όταν έκλεισε η κάμερα, ο Άρης Σερβετάλης μίλησε με την δημοσιογράφο και τον οπερατέρ πολύ ευγενικά

Δείτε το βίντεο