Κολωνός: Νέα σύλληψη μετά τα τέσσερα εντάλματα

Ο νέος γύρος για την έκδοση των ενταλμάτων, ξεκίνησε μετά την 4η κατάθεση που έδωσε η ανήλικη τις τελευταίες ημέρες

περιπολικο

Ακόμα μία σύλληψη έγινε για την υπόθεση του Κολωνού – Ο νέος γύρος για την έκδοση των ενταλμάτων, ξεκίνησε μετά την 4η κατάθεση που έδωσε η ανήλικη τις τελευταίες ημέρες.

Μία νέα σύλληψη από τα τέσσερα εντάλματα έγινε στα δυτικά προάστια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι τέσσερις είναι ηλικίας 35 έως 50 χρόνων, με τις ίδιες πηγές να τους χαρακτηρίζουν ως «υψηλά αμειβόμενους ιδιωτικούς υπαλλήλους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία από τα πρόσωπα αυτά φέρονται να είναι ανάμεσα σε εκείνους που είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν το είχαν συναντήσει.

Ο νέος γύρος για την έκδοση των ενταλμάτων, ξεκίνησε μετά την 4η κατάθεση που έδωσε η ανήλικη τις τελευταίες ημέρες, παρουσία παιδοψυχολόγου στη διάρκεια της οποία φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα με τα οποία συναντήθηκε μετά από «ραντεβού» που έκλεισε μαζί τους ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία από τα πρόσωπα, σε βάρος των οποίων εκδόθηκε ένταλμα, φέρονται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως στην Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν συνομιλήσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής με το ανήλικο κορίτσι, ωστόσο, είχαν αρνηθεί ότι συναντήθηκαν.

Η 12χρονη, όμως, φέρεται να αναγνώρισε στα πρόσωπά τους, τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Η επόμενη κίνηση ήταν αναμενόμενη καθώς η ανακρίτρια , με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων στην υπόθεση σε συνολικά δέκα άτομα, ενώ οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι νέοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής το οποίο τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Αποφασισμένη η Κιόβεσι να λογοδοτήσουν για τα Τέμπη οι υπουργοί, ανεξάρτητα από την ασυλία τους στην Ελλάδα

Kovesi EP scaled 1

Αποφασισμένη η Κιόβεσι να λογοδοτήσουν για τα Τέμπη οι υπουργοί, ανεξάρτητα από την ασυλία τους στην Ελλάδα

Ερώτημα-βόμβα της Ευρωπαία Εισαγγελέα για άσκηση απευθείας διώξεων κατά πολιτικών προσώπων