Σεναριογράφοι έχουν γίνει στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη για να λανσάρουν νέα αφηγήματα για την ακρίβεια (video)

Οι Γερμανοί αγοράζουν φθηνότερα αλλά… «υποδεέστερης ποιότητας» προϊόντα, ανέφερε ο Άκης Σκέρτσος σε ένα νέο αφήγημα για να δικαιολογήσει την ακρίβεια και την αισχοκέρδεια.

5848604

Σεναριογράφοι έχουν γίνει στην Κυνέρνηση Μητσοτάκη για να λανσάρουν νεα αφηγήματα στην ελληνική κοινωνία όσον αφορά την πρωτοφανή ακρίβεια που ταλανίζει τους καταναλωτές στη χώρας μας έναντι άλλων χωρών όπου παρόμοια προϊόντα είναι πολύ φθηνότερα.

Ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε ότι οι Γερμανοί καταναλωτές αγοράζουν κατώτερα προϊόντα, οπότε με αυτόν τον τρόπο δικαιολογείται η οικονομικότερη τιμή.

Συγκεκριμένα, ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στο One Chanel, ανέφερε ότι «οι συγκρίσεις για να μπορούν να γίνονται έγκυρα και να μην είμαι μπακαλίστικες, πρέπει να επιβληθούν ενιαίοι κανόνες στον τρόπο με τον οποίο προωθούν και διαθέτουν τα ομοειδή προϊόντα οι πολυεθνικές σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Πώς λειτουργεί για παράδειγμα η αγορά στις ΗΠΑ όπου δεν υπάρχουν διαφοροποιημένα προϊόντα».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν «ο Γερμανός που παίρνει φτηνότερα το συγκεκριμένο απορρυπαντικό, είναι υποδεέστερης σύνθεσης  από αυτό που παίρνει ο Έλληνας ακριβότερο;», ο Άκης Σκέρτσος απάντησε: «Ακριβώς. Μπορεί και να είναι…».

Δολοφονία Καραϊβαζ: Ανακάλυψαν ύποπτα εμβάσματα…στους φερόμενους δολοφόνους λίγο πρίν την δίκη

karaivaz

Δολοφονία Καραϊβαζ: Ανακάλυψαν ύποπτα εμβάσματα…στους φερόμενους δολοφόνους λίγο πρίν την δίκη

Ξεκινά αύριο η δίκη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου και πολλά ερωτηματικά δημιουργήθηκαν από την…