Σενάρια συνομωσίας και χυδαίες ύβρεις Αμβρόσιου κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με παραλήρημα μέσω του ιστολογίου του αποφάσισε ο υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής Μητροπολίτης Αμβρόσιος να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

572afe251dc524bf258b47ec

Ο Αμβρόσιος, ο οποίος είναι γνωστός για της αντιδημοκρατικές απόψεις του, με τον λίβελο που γράφει κατά των ΛΟΑΤΚΙ και του προέδρου της ΝΔ, νομίζει πως ξεσκεπάζει διάφορες θεωρίες συνομωσίας κατά του χριστιανισμού και του ελληνισμού και κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι «έσπευσε να δεχθεί επισήμως στο Γραφείο του εκπροσώπους της Κοινότητος LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender), τους τρανσέξουαλ, δηλ. όλα τα εξ επόψεως χριστιανικής Ηθικής Σοδομικά άτομα, τα μη φυσιολογικά εξ επόψεως ηθικής συμπεριφοράς, άτομα, ήτοι Λεσβίες, Ομοφυλό- φιλους, Αμφιφυλόφιλους και Τρανς»

Ο ίδιος, αναφέρει επίσης ότι «τα πάντα καταστρέφονται! Ο Χριστός διώκεται! Οι Έλληνες απο-χριστιανίζονται! Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι Κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα μας, έβαλαν ως στόχο τους να γκρεμίσουν ό,τι ιερό, ό,τι όσιο, ό,τι χριστιανικό και ό,τι εθνικό! Αγωνίζονται να αποδομήσουν τόσο την Ορθόδοξη, όσο και την Εθνική Συνείδηση στην νεώτερη Ελλάδα! Ανερυθριάστως εκτελούν τα σχέδια της Παγκοσμιο-ποιήσεως!»

Στη συνέχεια κατηγορεί σύσσωμη τη ΝΔ ότι «βγήκε ένα βήμα πιο μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ» καθώς εκπρόσωποί της συμμετείχαν στο Gay Pride της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. «Ώστε στο αγώνισμα ‘’γκρεμίστε τη Χριστιανική Ηθική’’, που διεξάγεται μεταξύ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα είναι 2 πρός 1, δηλ. η Ν.Δ. έχει προηγείται ένα βήμα πιο μπροστά! ΑΙΣΧΟΣ! Κατά τα άλλα η Ν.Δ. εκπροσωπεί την… συντηρητική παράταξη του Ελληνικού Λαού! Εδώ γελάνε! Χά! Χά! Χά!», αναφέρει ακόμη.

Στο τέλος, ο Μητροπολίτης δεν παραλείπει να καλέσει και σε ξεσηκωμό γράφοντα: «ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, εξέλθετε εις ἐπανάστασιν. Γρηγορεῖτε!!!! Ἐκμεταλλευθείτε την δύναμιν, που έχετε… Αγωνιζόμενοι, προλάβετε το κακό. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ, ίνα μη καταλυθεί η ΕΛΛΑΔΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…». 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…