Σήμερα η κηδεία του Μάνου Αντώναρου – Η συγκινητική ανάρτηση του αδερφού του, Ευάγγελου

Σήμερα, Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 62 ετών την Παρασκευή.

5b4c731b1dc524ce5b8b4582

Όπως ενημέρωσε ο αδερφός του εκλιπόντος, Ευάγγελος Αντώναρης η κηδεία θα γίνει στις 15.30 στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.

«Ας πουμε σήμερα ενα μεγάλο αντίο στο Μανο…

Αν κι ο ίδιος βαριόταν αφόρητα τις τελετές, τις φανφάρες,, κάθε ειδους τυπικότητα. Πραγματικόε αντικονφορμιστής που του άρεσε να τσιγκλάει τα δήθεν και τα καθωσπρέπει. Να λέει και να γράφει πραγματα που ήθελα πολλές φορές να πω κι εγώ. Αλλά εμένα του συμβατικού δενόταν η γλώσσα μου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Συγγενεις και φίλοι θα κατευοδώσουμε τον Μάνο μας τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 15.30 στο κοιμητήριο της Καλλιθέας, της πόλης όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζι.

Θα αναπαυθεί δίπλα στον πατέρα μας, τον Αρχέλαο, που έφυγε από κοντά μας πριν 20 χρόνια. Ειμαι βέβαιος ότι οι δυό τους εχουν “συνεννοηθεί” μεταξύ τους. Και θα βλέπουν τον κόσμο απο ψηλά με τη δική τους ματιά. Θα σχολιάζουν τα …επίγεια με το δικό τους τρόπο…ο Αρχέλαος με το πενάκι του, ο Μανος με τα κείμενα του. Ακτυπητος συνδυασμός.

ΥΓ. Ο Μάνος λατρευε τα παιδιά. Οχι μόνο τα δικά του. Ολα τα παιδια. Γι αυτο σκέφθηκαμε οτι αντι για στεφάνια όσοι θέλουν να τον τιμήσουν μπορούν να κάνουν μια προσφορά στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας. Κουτι προσφορών θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας».

Διαβάστε σχετικά: Πέθανε ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…