Newsroom

Newsroom

Σεμέδο: Ισχυρίζεται ότι έλαβε μήνυμα πριν τον συλλάβουν

«Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δεν θα πω τίποτα» . Τη φράση φέρεται να έλαβε ο Ρούμπεν Σεμέδο στο Instagram από άγνωστο προφίλ, λίγες ώρες πριν τη σύλληψή του. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο κατηγορούμενος ενώπιον της ανακρίτριας η οποία τον άφησε ελεύθερο με εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ.

5365395

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο ποδοσφαιριστής, που αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, υποστήριξε ότι υπήρχαν κενά στην τελευταία κατάθεση της 17χρονης καταγγέλλουσας, ενώ υπήρξαν και αντιφάσεις με την κατάθεση της 16χρονης φίλης της η οποία έχει καταθέσει: “Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα ο Σεμεδο δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα μου είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν”.

Τέλος, κατά τις ίδιες πηγές, ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι τα δύο κορίτσια παρέμειναν στο σπίτι του Σεμέδο και μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό αν και είχαν τη δυνατότητα να φύγουν από το σπίτι.

Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ

Επί 2,5 ώρες ο Ρούμπεν Σεμέδο παρέμεινε μέσα στο ανακριτικό γραφείο, απαντώντας στις ερωτήσεις της 21ης τακτικής ανακρίτριας σχετικά με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η ανακρίτρια όσο και ο εισαγγελέας εκτίμησαν ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις το νόμου, προκειμένου να προφυλακιστεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση υποστηρίζοντας πως υπήρχε η συναίνεση της 17χρονης.