Newsroom

Newsroom

Σέλι Ημαθίας: Αγωνία για τον 24χρονο αγνοούμενο – Το απευκταίο σενάριο που ερευνάται

Στις 2:38 της Δευτέρας έχει εντοπιστεί το τελευταίο σήμα του κινητού του τηλεφώνου

CropImage 4

Ανησυχία για το ενδεχόμενο ο 24χρονος αγνοούμενος σκιέρ στο Σέλι Ημαθίας να βγήκε εκτός πίστας και να μπήκε στο δάσος εξέφρασε μιλώντας στο Mega ο πρόεδρος της κοινότητας Κάτω Βερμίου, Γιώργος Φαρσαρώτος.

“Ένα πιθανό σενάριο, απευκταίο βέβαια, είναι το παιδί να πήγε σε μέρη εκτός πιστών, εκεί όπου υπάρχουν δέντρα, όπως κάνουν συχνά αυτοί που κάνουν snowboard. Αυτό το σενάριο είναι υπαρκτό”, ανέφερε, προσθέτοντας πως το χιονοδρομικό κέντρο είναι μεγάλο, αλλά τα σημεία από τα οποία μπορεί κανείς να βγει εκτός πίστας είναι περιορισμένα.

Από την πλευρά της, η θεία τ0υ 24χρονου δήλωσε ότι οι φίλοι του νεαρού τον είδαν τελευταία φορά πριν εξαφανιστεί λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, και στις 2:38 έχει εντοπιστεί το τελευταίο σήμα του κινητού του τηλεφώνου από την τοπική κεραία.
Η ίδια τόνισε πως ο νεαρός είναι έμπειρος και εκπαιδευμένος, ωστόσο εξέφρασε ανησυχία για το γεγονός ότι δε φορούσε κράνος.

Αναδρομικά: Πώς θα πληρωθούν – Ποιο ταμείο σκέφτεται να «χρησιμοποιήσει» η κυβέρνηση

pexels pixabay 259249

Αναδρομικά: Πώς θα πληρωθούν – Ποιο ταμείο σκέφτεται να «χρησιμοποιήσει» η κυβέρνηση

Τα αναδρομικά των συνταξιούχων που δικαιώθηκαν μέσω προσφυγών υπολογίζονται στα 450 εκατομμύρια και η κυβέρνηση…

Η συγγραφέας Μάρω Βαμβουνάκη απαντά για την Καρυστιανού: «Ας είναι καλά, ας είναι ελεύθερη»

karystianou

Η συγγραφέας Μάρω Βαμβουνάκη απαντά για την Καρυστιανού: «Ας είναι καλά, ας είναι ελεύθερη»

«Αυτή η γυναίκα κάνει πράγματα που για εμάς είναι άφθαστα», σημειώνει η Μάρω Βαμβουνάκη

Αγία Παρασκευή: Μέλος δημοτικής παράταξης προσήχθη επειδή… μιλούσε για το έγκλημα στα Τέμπη

ΤΕΜΠΗ ΣΘΤΑΓΜΑ

Αγία Παρασκευή: Μέλος δημοτικής παράταξης προσήχθη επειδή… μιλούσε για το έγκλημα στα Τέμπη

Καταγγελία για εκδικητική προσαγωγή - Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του αποδοθεί κατηγορία