Newsroom

Newsroom

Σεισμός στη Θήβα: «Καμπανάκι» και ανησυχία από Τσελέντη – Τι δήλωσε

«Η περιοχή αυτή θέλει πολύ προσοχή...»

seismos 1

Προειδοποιήσεις και έντονη ανησυχία από το σεισμολόγο Άκη Τσελέντη για το σεισμό μεγέθους 4,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στη Θήβα.

«Να ξεσκονίσουν τις οδηγίες της σεισμικής προφύλαξης», κάλεσε τους κατοίκους της Θήβας ο σεισμολόγος μετά τον σεισμό που έγινε αισθητός και σε περιοχές της Αττικής.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open ο Α. Τσελέντης σημείωσε: «Οι κάτοικοι να ξεσκονίσουν τις οδηγίες της σεισμικής προφύλαξης» και πρόσθεσε: «σήμερα μας τη χάλασε λίγο αυτός ο σεισμός γιατί είχαμε πιστέψει ότι βαίναμε προς μία πλήρη εκτόνωση».

«Η περιοχή αυτή θέλει πολλή προσοχή γιατί είναι κοντά σε ένα κέντρο με άθλια δόμηση και υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλα ρήγματα. Δε θέλω να κινδυνολογήσω αλλά πρέπει οι κάτοικοι των Θηβών να ξεσκονίσουν λίγο τις γνωστές οδηγίες σεισμικής προφύλαξης», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν θέλω να κινδυνολογήσω αλλά πρέπει οι κάτοικοι των Θηβών να ξεσκονίσουν λίγο τις γνωστές οδηγίες της σεισμικής προφύλαξης. Δεν εκτιμώ ότι θα γίνει μεγάλος σεισμός, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να έχουμε κάποια ενεργοποίηση με λίγο μεγαλύτερο σεισμό, οπότε καλό είναι να είμαστε έτοιμοι με τους υπάρχοντες κανόνες σεισμικής προφύλαξης», δήλωσε αναλυτικά ο σεισμολόγος.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…