Σε…αναμμένα κάρβουνα πλέον ο Χρυσοχοΐδης

Στην πράξη πρόσθεσε στην κυβέρνηση ισχυρούς πονοκεφάλους με την αμετροέπεια και τον αχαλίνωτο ναρκισσισμό του, και βρίσκεται πλέον κοντά στην έξοδο

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται τις τελευταίες ώρες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προσπαθεί να ερμηνεύσει τι σημαίνουν για την πολιτική του μοίρα τα λόγια του πρωθυπουργού, ο οποίος στη συνέντευξη της περασμένης Πέμπτης δήλωσε υπαινικτικά: «Ο ρόλος ενός υπουργού στην πρώτη γραμμή δεν είναι μόνο να κατευθύνει, αλλά και να βρίσκεται κοντά στις δυνάμεις. Το ποια είναι τα όρια του ρόλου μας είναι απολύτως σαφές και κατανοητό. Προτιμώ έναν υπουργό που είναι παρών στο πεδίο, παρά να είναι εξαφανισμένος». Κι όλα αυτά, ενώ μόλις νωρίτερα είχε σχολιάσει αυστηρά: «Το επιτελικό κράτος δεν σβήνει φωτιές με τη μάνικα. Το επιτελικό κράτος συντονίζειορίζει προτεραιότητεςεπιβλέπει».

Το κακό ξεκίνησε όταν, την περασμένη Τρίτη, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος έβγαλε πολιτικό «Silver Alert» για τον Χρυσοχοΐδη, παρατηρώντας «είναι εξαφανισμένος. Τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν όταν αλληλοσυγχαιρόταν με τον κ. Χαρδαλιά για τη φωτιά της Βαρυμπόμπης, λέγοντας ότι όλα λειτούργησαν αποτελεσματικά. Από εκεί και πέρα, η ευθύνη ανήκει στον πρωθυπουργό. Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι χαρούμενος με το να έχει έναν υπουργό που -τη στιγμή που καίγονται σπίτια- λέει ότι τα έχει κάνει όλα τέλεια ή έναν υφυπουργό που διαψεύδει το Μέγαρο Μαξίμου, δεν είναι δικό μας πρόβλημα».

Ακολούθησε απάντηση Χρυσοχοΐδη που σκόρπισε εύλογη ανησυχία στο πανελλήνιο για την ψυχική κατάσταση του υπουργού.«Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι. Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι. Και πυροσβέστης και επιτελικός»!

Είναι φως φανάρι, λένε στην πολιτική αγορά, ότι οι (πολιτικές) ώρες του Χρυσοχοΐδη είναι πλέον μετρημένες. Ο άνθρωπος που παρουσιάστηκε ως παράκλητος για να εφαρμόσει το δόγμα «νόμος και τάξη» του Μαξίμου, αλλά στην πράξη πρόσθεσε στην κυβέρνηση ισχυρούς πονοκεφάλους με την αμετροέπεια και τον αχαλίνωτο ναρκισσισμό του, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην έξοδο από την υπουργική πινακοθήκη.

Ισως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι, ερωτηθείς την Τετάρτη ο Ν. Ηλιόπουλος γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητά την παραίτησή του, σημείωσε συγκαταβατικά και με εμφανώς βιτριολική διάθεση: «Δεν ζητάς την παραίτηση ενός σκιάχτρου».

Πηγή:Newsbreak 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…