Σε ύφεση οι φωτιές στα Μέγαρα – Νέα εστία στα διόδια Ελευσίνας

Σε ύφεση βρίσκονται οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σήμερα στην περιοχή των Μεγάρων. Σύμφωνα με την πυροσβεστική σε ύφεση βρίσκονται:

1. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στο Καντήλι της Νέας Περάμου Αττικής, στις 13:05 σήμερα. Στην κατάσβεση λαμβάνουν μέρος 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 9 άτομα πεζοπόρο, 7 υδροφόρες ΟΤΑ, 1 ελικόπτερο και 3 αεροπλάνα.

2. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δάσος στο Παλαιοχώρι – Παλαιοκούνδουρα στα Μέγαρα Αττικής, στις 15:30 σήμερα. Στην κατάσβεση συμμετέχουν 55 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 8 οχήματα ΟΤΑ, 1 ελικόπτερο και 8 αεροπλάνα.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου εκδηλώθηκαν συνολικά 56 δασικές πυρκαγιές, οι περισσότερες εκ των οποίων τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό τους στάδιο.

Κάτοικοι πάντως στο κέντρο της Αθήνας ανέφεραν έντονη οσμή καμμένου

Το κέντρο της πυροσβεστικής ανέφερε μια νέα εστία το ύψος των διοδίων της Ελευσίνας

Με την ευκαιρία αυτή, για μία ακόμη φορά, υπενθυμίζεται από την πυροσβεστική προς τους πολίτες

1. να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα θα μπορούσε να προκαλέσει την εκδήλωση πυρκαγιάς.

2. να απομακρύνονται έγκαιρα σε περίπτωση πυρκαγιάς, εάν δεν μπορούν να βοηθήσουν στην καταστολή της για τη δική τους ασφάλεια και για να μην παρεμποδίζουν το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς αυτή θα καταφθάνει.

3. να ειδοποιούν αμέσως το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό κλήσης 199.

Εργαζόμενοι στον χώρο των τεχνών: Λήγουν την κατάληψη στο ΡΕΞ – Συνεχίζουν τον αγώνα

Εργαζόμενοι στον χώρο των τεχνών: Λήγουν την κατάληψη στο ΡΕΞ – Συνεχίζουν τον αγώνα

Η ακριβής ώρα, ημέρα εξόδου θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ καλούν σε συμμετοχή στις δράσεις των…