Σε τρελά κέφια ο Κουτσούμπας: Απάντησε στη βουλή με Ζαζόπουλο και… «στην υγειά της αχάριστης»

Ήδη ετοιμάζουν το νέο βίντεο στο Luben με τον ΓΓ του ΚΚΕ

Η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στη σημερινή, τρίτη μέρα της συζήτησης της Πρότασης Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης είχε έντονα «λαϊκό» άρωμα.

Η μομφή του ΚΚΕ προς την κυβέρνηση της ΝΔ είναι δεδομένη και διαρκής και αφορά στο δυσώδες σκάνδαλο των υποκλοπών και παρακολουθήσεων, όπως και το σύνολο των πολιτικών επιλογών της που συσσωρεύουν προβλήματα στις πλάτες του λαού, σημείωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ αλλά εκτός από τη στιβαρή πολιτική κριτική στις προηγούμενες κυβερνήσεις φρόντισε να μας χαρίσει μια ακόμα απολαυστική στιγμή από αυτές που συνηθίζει όταν ανεβαίνει στο βήμα της βουλής.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του ο Δημήτρης Κουτσούμπας «έβαλε φωτιά» στο κοινοβούλιο κάνοντας αναφορά στο εμβληματικό λαϊκό άσμα του Αλέκου Ζαζόπουλου «Στην υγειά της αχάριστης».

«Όταν όλοι οι άλλοι θα τρώτε και θα πίνετε όχι «στην υγειά της αχάριστης», ούτε «στην υγειά της επόμενης», όπως λέει το τραγουδάκι, αλλά ξεζουμίζοντας πάλι τον λαό, το ΚΚΕ θα είναι πάλι εδώ», είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε το αντίστοιχο βίντεο από το Luben που φυσικά θα γίνει viral κοντράροντας το «Αυτοί είστε!».

Συναγερμός στην Καρδίτσα: Άντρας ανέβηκε στην ταράτσα του Δικαστικού Μεγάρου και απειλεί να αυτοκτονήσει

Συναγερμός στην Καρδίτσα: Άντρας ανέβηκε στην ταράτσα του Δικαστικού Μεγάρου και απειλεί να αυτοκτονήσει

Στο σημείο έχει σπεύσει η ΕΛ.ΑΣ, όπου έχει αποκλείσει περιμετρικά το σημείο και έχει κληθεί…

ΕΕ: Κλείνει το πακέτο των 2 δισ. για εφοδιασμό της Ουκρανίας με πυρομαχικά

ΕΕ: Κλείνει το πακέτο των 2 δισ. για εφοδιασμό της Ουκρανίας με πυρομαχικά

Το σχέδιο αναμένεται να επιτρέψει να παραδοθούν στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις τουλάχιστον ένα εκατομμύριο οβίδες…