Σε Τούμπα και ΟΑΚΑ το ενδιαφέρον για σήμερα Κυριακή

[…]

podosfairo

Οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Απόλλων και Καλλονή-Παναθηναϊκός «κλέβουν την παράσταση» από το σημερινό «κυρίως μενού» της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά υποδέχεται την «ελαφρά ταξιαρχία» που «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλλει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Η νίκη είναι μονόδρονος για τους Θεσσαλονικείς, έτσι ώστε να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου, μετά και την χθεσινή επιτυχία του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης.
Στα τρία παιχνίδια που θα ακολουθήσουν οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Η Ξάνθη θα υποδεχτεί στα Πηγάδια τη Βέροια, που την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη της νίκη (δεύτερη στο πρωτάθλημα) μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο Περιστέρι ο φορμαρισμένος Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ, με στόχο να παραμείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Τέλος, στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, που αναζητεί το πρώτο του «τρίποντο» από τότε που ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου η-τυπικά γηπεδούχος-Καλλονή θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στα «τρίποντα» μετά τη «γκέλα» τους στη Ριζούπολη, απέναντι στην ομάδα της Λέσβου που ακόμη δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα (6 νίκες, 7 ήττες).
Το πρόγραμμα: ΠΑΟΚ-Απόλλων 15:00 NS2, Ξάνθη-Βέροια 17:15 NS2, Ατρόμητος-ΟΦΗ 17:15 NS4, Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 17:15 NS7, Καλλονή-Παναθηναϊκός 19:30 NS1.

naftemporiki.gr

Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα: Αεροπλάνο στο Ηράκλειο περνά ξυστά πάνω από τις ταράτσες (Video)

Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα: Αεροπλάνο στο Ηράκλειο περνά ξυστά πάνω από τις ταράτσες (Video)

Ο φακός του neakriti.gr και της ΚΡΗΤΗ TV κατέγραψε μοναδικές εικόνες με αεροπλάνα που κάνουν…

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη» – Χιλιάδες κόσμου στην πορεία προς την Iσραηλινή πρεσβεία (Εικόνες)

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη» – Χιλιάδες κόσμου στην πορεία προς την Iσραηλινή πρεσβεία (Εικόνες)

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν ωστόσο μετά το τέλος της πορείας, με τις αστυνομικές δυνάμεις να…