Newsroom

Newsroom

Σε Τούμπα και ΟΑΚΑ το ενδιαφέρον για σήμερα Κυριακή

Οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Απόλλων και Καλλονή-Παναθηναϊκός «κλέβουν την παράσταση» από το σημερινό «κυρίως μενού» της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο…

podosfairo

Οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Απόλλων και Καλλονή-Παναθηναϊκός «κλέβουν την παράσταση» από το σημερινό «κυρίως μενού» της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά υποδέχεται την «ελαφρά ταξιαρχία» που «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλλει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Η νίκη είναι μονόδρονος για τους Θεσσαλονικείς, έτσι ώστε να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου, μετά και την χθεσινή επιτυχία του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης.
Στα τρία παιχνίδια που θα ακολουθήσουν οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Η Ξάνθη θα υποδεχτεί στα Πηγάδια τη Βέροια, που την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη της νίκη (δεύτερη στο πρωτάθλημα) μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο Περιστέρι ο φορμαρισμένος Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ, με στόχο να παραμείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Τέλος, στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, που αναζητεί το πρώτο του «τρίποντο» από τότε που ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου η-τυπικά γηπεδούχος-Καλλονή θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στα «τρίποντα» μετά τη «γκέλα» τους στη Ριζούπολη, απέναντι στην ομάδα της Λέσβου που ακόμη δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα (6 νίκες, 7 ήττες).
Το πρόγραμμα: ΠΑΟΚ-Απόλλων 15:00 NS2, Ξάνθη-Βέροια 17:15 NS2, Ατρόμητος-ΟΦΗ 17:15 NS4, Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 17:15 NS7, Καλλονή-Παναθηναϊκός 19:30 NS1.

naftemporiki.gr

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…