Σε τηλεπαράθυρο ο Άδωνης για να υπερασπιστεί την ΕΛ.ΑΣ απέναντι στον μαθητή

«Συνέλαβε η αστυνομία μαθητή χωρίς να του έχει βρει τίποτα; Βγάζετε νόημα σε αυτό;» διερωτάται ο Άδωνης Γεωργιάδης, παίρνοντας σαφή θέση υπέρ της ΕΛ.ΑΣ και κατά του 14χρονου μαθητή 

NewsRoom 19/10/2020 | 14:10

Λευκό χαρτί στην Ελληνική Αστυνομία έχει δώσει προ πολλού ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία θα εμφανιστεί δημόσια - σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό - για να υπερασπιστεί τις πρακτικές της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως και στην περίπτωση της οικογένειας Ινδαρέ, έτσι και τώρα, οι καταγγελίες περί αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας τον βρίσκουν να σφυρίζει αδιάφορα, ακόμα και στην περίπτωση του 14χρονου μαθητή.

Έτσι, σε πρωινή εκπομπή που βρέθηκε, ο υπουργός Ανάποτυξης έσπευσε να δηλώσει ότι «δεν πιστεύει καθόλου» τις σχετικές ανακοινώσεις και αναρωτήθηκε αν «βγάζει νόημα» να «έχει συλλάβει η αστυνομία έναν μαθητή χωρίς να του έχει βρει απολύτως τίποτα», ενώ διερωτάται όλο νόημα, πως γίνεται η αστυνομία να τον κατηγορεί για κακούργημα χωρίς να του έχει βρει τίποτα!

 Συγκεκριμένα, είπε:

«Δηλαδή να έχει συλλάβει η αστυνομία έναν μαθητή χωρίς να του έχει βρει απολύτως τίποτα... Γιατί τον συνέλαβε, με ποια κατηγορία; Και τον κατηγορεί για κακούργημα χωρίς να του έχει βρει τίποτα; Εσείς βγάζετε νόημα σε αυτό;»

Στη συνέχεια, μάλιστα, υποστήριξε ότι, ακόμα κι αν, ρητορικά μιλώντας, δεχθεί την ανακοίνωση, «η υπόθεση θα κριθεί στα δικαστήρια» και ότι «έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».