Σε θρίλερ εξελίσσεται το θέμα της παραμονής του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό

Ο πράσινος γκαρντ δεν απάντησε μέχρι τα μεσάνυχτα στους πράσινους, το τριφύλλι λέει ότι... αλλάζει ρότα και ετοιμάζει... Plan B χωρίς Καλάθη, το τοπίο είναι πια θολό, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί

5b2dd9a01dc524b7508b4567

Βαγγέλης Σπυράκης

Σε θρίλερ εξελίσσεται το θέμα της παραμονής του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι είχαν βάλει dead line τα μεσάνυχτα της Παρασκευής για να τους απαντήσει ο παίκτης αν δέχεται ή όχι την χρυσή πρόταση των 6.5 εκατ. ευρώ για 3ετές συμβόλαιο που του έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η απάντηση του 29χρονου γκαρντ, όμως, δεν ήρθε. Από το τριφύλλι διέρρευσε έτσι ότι ο Παναθηναϊκός αλλάζει ρότα και πάει σε Plan B το οποίο περιλαμβάνει το χτίσιμο μιας νέας ομάδας χωρίς τον ως τώρα ηγέτη της, τον Καλάθη.

Από την άλλη, όμως, η στάση του Παναθηναϊκού δεν έδειχνε… σκληρή. Τι σημαίνει αυτό; Οτι οι πράσινοι έχουν αφήσει ένα… παραθυράκι και θα περιμένουν τον παίκτη για ένα διάστημα ακόμα. Πόσο θα είναι αυτό; Κανείς δεν ξέρει… Λέει πολλά όμως, το γεγονός όμως, ότι υπάρχει μια διάθεση να αλλάξουν όλα αν ο παίκτης, που βρίσκεται στις ΗΠΑ… αρχίσει άμεσα από σήμερα κύκλο επαφών με την ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι το όλο θέμα μοιάζει με ισορροπία σε τεντωμένο σχοινί και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά και να πει με σιγουριά τι θα γίνει.

Τα δεδομένα

Ο Καλάθης έδειχνε να θέλει να μείνει στην ομάδα. Και από την άλλη η πρόταση ήταν κοντά στις απαιτήσεις του. Υπήρχαν όμως κάποιες εκκρεμότητες στο νέο συμβόλαιο που δεν έχουν διευθετηθεί και ίσως αυτό να αποτελεί τροχοπέδη στην συμφωνία. Μέσα σε όλα, ο παίκτης δέχεται έντονο πρέσινγκ από ομάδες του ΝΒΑ. Το Ορλάντο και το Μέμφις τον πολιορκούν ασφυκτικά. Από την άλλη, έχουν αρχίσει να πέφτουν βροχή και οι προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, όπως την Χίμκι. Ο 29χρονος πάντως, έχει ξεκαθαρίσει ότι τον πρώτο λόγο έχει ο Παναθηναϊκός, ενώ η δεύτερη βασική επιλογή του φαίνεται να είναι το ΝΒΑ. Για την ώρα όμως, δεν τα έχει βρει με κανέναν.Ούτε φυσικά και με το τριφύλλι, οπότε το όλο θέμα είναι στον αέρα.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…