Σε ρόλο δικαστή ο Καλλιάνος-Χυδαία ανάρτηση σε βάρος της 17χρονης για την υπόθεση Σεμέδο

Σε μια απίστευτη ανάρτηση προχώρησε ο Βουλευτής της ΝΔ,  Γιάννης Καλλιάνος, αναφορικά με τον βιασμό της 17χρονης από τον Ρούμπεν Σεμέδο

4950603

Πριν καν αποφανθεί η δικαιοσύνη για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας.  ο Γιάννης Καλλιάνος σε ρόλο δικαστή αθώωσε τον διάσημο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ισχυριζόμενος πως η ανήλικη «έπλασε» την ιστορία του βιασμού, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τον Πορτογάλο παίκτη.

«Θα δώσω επομένως συγχαρητήρια στην Ελληνική δικαιοσύνη διότι εύκολα μπορεί να διακρίνει ποτέ πρόκειται για πραγματικό βιασμό και πότε η συγγενής, η φίλη ή ο φιλος μιας επί πληρωμή “φιλήδονης” κοπέλας τη στέλνει να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω ώστε να αγοράσει το νέο iPhone 13″», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ και συνέχισε τις χυδαιότητες, εξαπολύοντας επίθεση στην οικογένεια της κοπέλας.

Όπως ήταν φυσικό η εμετική ανάρτηση του Βουλευτή της ΝΔ ξεσήκωσε θύελα αντιδράσεων στα social media, όπου τον οδήγησαν να αναθεωρήσει και να διαγράψει την ανάρτηση, προσπαθώντας να μαζέψει τις χυδαιότητές του.

 

Σκάνδαλο στην Ιταλία με τους οίκους μόδας Armani και Dior – Έρευνα των ιταλικών αρχών για εκμετάλλευση εργαζομένων

armani

Σκάνδαλο στην Ιταλία με τους οίκους μόδας Armani και Dior – Έρευνα των ιταλικών αρχών για εκμετάλλευση εργαζομένων

Οι ιταλικές αρχές ανταγωνισμού έχουν ξεκινήσει έρευνα στους οίκους μόδας Armani και Dior για αθέμιτες…