Newsroom

Newsroom

Σε πρωτοφανή αναταραχή ο ΠΑΟΚ – Παραιτήθηκε ο Μίχελ, το σκέφτεται ο Σαββίδης

Την παραίτησή του στη διάθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έθεσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Λούμπος Μίχελ, σε τηλεδιάσκεψη που είχε μαζί του το πρωί της Παρασκευής.

59a112e11dc52443548b4759

Ο Μίχελ επιχείρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, να δικαιολογηθεί στον Ιβάν Σαββίδη για τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Europa League από την άσημη Έστερσουντ, επικαλούμενος την κακή φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών από την προετοιμασία με τον προσφάτως αποπεμφθέντα τεχνικό του ΠΑΣΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Ανέλαβε ωστόσο τις ευθύνες που του αναλογούν για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, εξ ου και δήλωσε διατεθειμένος να αποχωρήσει, χωρίς πάντως να λάβει απάντηση.

Ο σλοβάκος αθλητικός διευθυντής, δεν έχει πάντως αρκετούς υποστηρικτές στην ΠΑΕ, πράγμα που σημαίνει πως δεν αποκλείεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τον «δικέφαλο του Βορρά». Ο Ιβάν Σαββίδης εξάλλου, ο οποίος δέχεται τις τελευταίες ώρες τα πυρά των φίλων του ΠΑΟΚ, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport να επικοινώνησε με τον Ζήση Βρύζα προκειμένου να ζητήσει τη γνώμη του για τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πάντως ο ΠΑΟΚ, δεν τίθεται στην παρούσα φάση τουλάχιστον, ζήτημα απομάκρυνσης του τεχνικού της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος προσπαθεί να διορθώσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά την προετοιμασία της ομάδας με τον προκάτοχό του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για τον αγωνιστικό μέλλον του ΠΑΟΚ.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…