Σε προσαγωγές προχωρά η αστυνομία για τη δολοφονία των δύο νεαρών στη Μάνη

[…]

nearoi kalamata 2

Μεγάλης κλίμακας επιχείρηση έχει στήσει η αστυνομία από το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες της στυγνής δολοφονίας των δύο νεαρών στη Μάνη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν πραγματοποιηθεί 18 προσαγωγές, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες, ενώ, οι αρχές διεξάγουν έρευνες σε αρκετά σπίτια.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τους λόγους για τους οποίους δολοφονήθηκαν οι Κωνσταντίνος Σγούρος και Γιάννης Κομμάτης, με το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών να θεωρείται πιθανό.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ανακρίνεται από το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Ασφάλειας Καλαμάτας ένας άνδρας ο οποίος θεωρείται ως βασικός ύποπτος για το αποτρόπαιο έγκλημα. Σύμφωνα με τον ALPHA, αναζητείται ένας ακόμα νεαρός και πιθανότατα να προσάγεται αυτή την ώρα στην Ασφάλεια. Την ίδια στιγμή αναζητούνται τα κίνητρα των δραστών με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο, σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ, για οικονομικές διαφορές.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κίνητρο για τη δολοφονία ήταν χρωστούμενα από συμπληρώματα διατροφής, δεδομένου ότι ο 25χρονος εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής, ενώ άλλοι μιλούν για οικονομικές διαφορές από αγορά ναρκωτικών ουσιών. 

Όλες οι μέχρι τώρα πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι οι δύο νεαροί ξυλοκοπήθηκαν προτού δολοφονηθούν, ενώ οι δράστες πιθανότατα να τους είχαν στήσει ενέδρα. Οι δύο νεαροί πιθανότατα πυροβολήθηκαν από πολύ κοντινή απόσταση, καθώς οι σοροί τους φέρουν εγκαύματα από τα πυρά που δέχθηκαν.

Παράλληλα, τα αρχαιοελληνικά τατουάζ που έφεραν οι δύο άνδρες και τα εθνικιστικά συνθήματα δημιουργούν ερωτήματα για το αν τα αίτια θα μπορούσαν να έχουν πολιτική χροιά, ωστόσο, κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση των ερευνών θεωρείται απίθανο.

 

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…