Newsroom

Newsroom

Σε πνευμονία οφείλεται η αδιαθεσία της Χίλαρι – Ακύρωσε προεκλογική εκστρατεία στην Καλιφόρνια

Σε πνευμονία οφείλεται η έντονη αδιαθεσία που ένιωσε χθες, κατά την διάρκεια της τελετής για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου, η υποψήφια των Δημοκρατικών για την αμερικανική προεδρία, Χίλαρι Κλίντον.

57d638eb1dc5243b3c8b46a9

Υπενθυμίζεται ότι η Κλίντον, ενώ στεκόταν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκεια της τελετής, έκανε στροφή 180 μοιρών και αποχώρησε εσπευσμένα από την εκδήλωση. Ενώ απομακρυνόταν από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό της, η Κλίντον αδυνατούσε να κουνήσει τα πόδια της. Όπως είπε δημοσιογράφος που βρισκόταν στο σημείο, η υποψήφια των Δημοκρατικών δεν μπορούσε να λυγίσει τα γόνατά της και οι φρουροί της την έπιασαν από τα χέρια για να την βάλουν στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, όταν κατέβηκε από το πεζοδρόμιο της έφυγε το ένα παπούτσι.


 Η Κλίντον είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει για την Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, προκειμένου να πραγματοποιήσει διήμερη προεκλογική εκστρατεία, στη διάρκεια της οποίας, θα συμμετείχε σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων, αλλά και θα πραγματοποιούσε κεντρική πολιτική ομιλία, με θέμα την αμερικανική οικονομία. Ωστόσο, λόγω του προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί, η επίσκεψη ακυρώθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της προεκλογικής εκστρατείας της.  

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…