«Σε παράλληλο σύμπαν ο Μητσοτάκης»

«Ο κ. Μητσοτάκης ίσως να ζει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, σε άλλη χώρα, πάντως σίγουρα όχι στην Ελλάδα» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

mitsotakis emvolio Medium 2

Τι και αν οι εμβολιασμοί προχωρούν με ρυθμούς χελώνας, με τον στόχο για ανοσία μέχρι τον Ιούνιο να απομακρύνεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε μία μάλλον εικονική πραγματικότητα, βλέποντας υπερπροσφορά εμβολίων.

Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πορτογάλο ομόλογό του Αντόνιο Κόστα, ο πρωθυπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα θα λάβει περισσότερα εμβόλια από αυτά που χρειάζεται.

«Είναι επιβεβλημένο κάθε χώρα να τρέξει ξεχωριστά τη δικιά της εθνική στρατηγική εμβολιασμού. Εμείς έχουμε κάνει πολύ καλή πρόοδο. Θα έχουμε από ένα σημείο και πέρα περισσότερα εμβόλια από αυτά που χρειαζόμαστε» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης ο πρωθυπουργός από την Πορτογαλία προϊδέασε για «τρεις δύσκολους μήνες», φωτογραφίζοντας παράταση διαρκείας των περιοριστικών μέτρων. «Έτσι θα πάει αυτή η υπόθεση μέχρι να έχουμε περισσότερους εμβολιασμούς και μέχρι να φτάσουμε στον Απρίλιο – Μάιο, που θα φτιάξει ο καιρός και θα τον έχουμε σύμμαχο».

ΣΥΡΙΖΑ: Σε παράλληλο σύμπαν ο Μητσοτάκης

«Ο κ. Μητσοτάκης ίσως να ζει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, σε άλλη χώρα, πάντως σίγουρα όχι στην Ελλάδα» σχολιάζει με νόημα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος.

«Την ώρα που όλη η Ευρώπη μιλά για τις μεγάλες καθυστερήσεις στη διαδικασία εμβολιασμού, και όλοι οι επιστήμονες προειδοποιούν πως με το ρυθμό εμβολιασμού στην Ελλάδα δεν πρόκειται να επιτευχθεί ανοσία μέσα στο 2021, ο ίδιος δηλώνει πως “θα έχουμε περισσότερα εμβόλια από αυτά που χρειαζόμαστε”.

Το θέμα δεν είναι μόνο ποσά εμβόλια αλλά και πότε θα έρθουν ώστε να εμβολιαστούν οι πολίτες. Αντί να παίζει με τις λέξεις, θα περιμέναμε να πάρει μια πρωτοβουλία για άρση της πατέντας παρουσία του προεδρεύοντος της ΕΕ» τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος και προσθέτει:

«Δεν το έκανε. Αρκέστηκε σε ψεύτικες υποσχέσεις για εμβολιασμό κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον.

Μέχρι τότε, οι μόνοι που είχαν όσα εμβόλια χρειάζονται, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, ήταν οι υπουργοί και κάθε λογής παρατρεχάμενοί του».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό