Σε παράκρουση ο Πορτοσάλτε χαρακτηρίζει τον Τσίπρα «δικτάτωρ»

Τόνοι λάσπης στην προσπάθεια απαξίωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης

2607648

Σε νέο παραληρηματικό σόου επιδόθηκε σήμερα το πρωί ο Άρης Πορτοσάλτε, από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ο οποίος έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα «δικτάτωρ» ενώ για τον Δημήτρη Τζανακόπουλο επεφύλασσε μερικά… μαθήματα Δημοκρατίας.

Σχολιάζοντας τα περί «εκκαθαρίσεων» του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ δε σταμάτησε λεπτό να εξαπολύει οχετό κατά του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντάς τον ως ένα Σταλινικό ή δικτατορικό -ή και τα δύο μαζί- κόμμα.

«Ο κ. Τζανακοπουλος θέλει μαθήματα Δημοκρατίας, δημοκρατικής αντίληψης και το πώς γίνεται η δημοκρατική διακυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά.

«Κολλημένος» σε μια καινούργια γραμμή αισχρής προπαγάνδας, δε δίστασε να πει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ «ονειρεύονται αριστερή χούντα», χωρίς φυσικά να στηρίζει τα λεγόμενά του σε πραγματικά γεγονότα, εκτοξεύοντας απλά λάσπη κατά του πολιτικού χώρου που τόσο πολύ θέλει να σταματήσει να υπάρχει.

«Αν θέλει την επόμενη φορά αριστερά να πει ο Τσίπρας πήρα τις ψήφους, είμαι δικτάτωρ, γειά σας, αυτό το καταλαβαίνω. Ξεκάθαρα πράγματα. Είμαι η απόλυτη αριστερή δικτατορία.» ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε.

Ακόμα και για το κλείσιμο, όμως, ο Άρης Πορτοσάλτε επεφύλασσε μια νέα έκπληξη σε όσους παρακολουθούσαν την… έκρηξή του, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά του εμβολιασμού των πολιτών, χωρίς πάλι να στηρίζει κάπου την κρίση του αυτή.

«Δεν έχω ακούσει δήλωση από το ΣΥΡΙΖΑ που να λέει πηγαίνετε να εμβολιαστείτε» είπε χαρακτηριστικά απογειώνοντας το επίπεδο της κυβερνητικής προπαγάνδας.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…