Newsroom

Newsroom

Σε παράκρουση ο Μπογδάνος: Τώρα συγκρίνει τον εαυτό του με τον Πλουμπίδη (εικόνα)

Ξεφεύγει η κατάσταση...

4818931

Λίγες ώρες μετά τον σάλο που ξέσπασε από τη δημοσίευση στοιχείων ενός διαδηλωτή που συγκρούστηκε με τα ΜΑΤ από τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την οργισμένη απάντηση του Περισσού, ο βουλευτής «ξαναχτύπησε».

Ανερυθρίαστα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνέκρινε τον εαυτό του με τον εμβληματικό ηγέτη του ΚΚΕ Νίκο Πλουμπίδη, εκμεταλλευόμενος τις σκληρές εσωκομματικές έριδες της εποχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση είχε πολύ μικρό χρόνο «ζωής» αφού έσπευσε να τη διαγράψει λίγα λεπτά αργότερα, προφανώς αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της χοντράδας του.

«Ψιτ, σύντροφοι, να σας θυμήσω ότι και τον Πλουμπίδη χαφιέ τον είπατε», δηλώνει ο βουλευτής σε νέα του ανάρτηση, ενώ λίγο νωρίτερα, είχε απαντήσει στη σκληρή ανακοίνωση του ΚΚΕ που του καταλόγιζε «χαφιεδικού τύπου δημοσιοποίηση».

Ο βουλευτής μάλιστα, για να δείξει ότι δεν έχει καμία μεταμέλεια για την προηγούμενη κατάπτυστη ενέργειά του, δε διστάζει να επαναλάβει τα αρχικά του διαδηλωτή που «κατέδωσε» ονομαστικά σήμερα το πρωί.

«Ο **** είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ως μέλος ΚΣ ΚΝΕ και υποψήφιος ΚΚΕ στη Θήβα. Τα στοιχεία του γνωστά, η φυσιογνωμία του επίσης και το πρόσωπό του σε κοινή θέα. Αντί λοιπόν να στοχοποιεί με αήθειες, το ΚΚΕ να απαντήσει: 
Διαψεύδει; Καταδικάζει; Επικροτεί; Τα άλλα είναι μπάλα στην εξέδρα», γράφει στην ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η αρχική ανάρτηση του Μπογδάνου με την οποία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα και προσωπικά στοιχεία του διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που κλώτσησε τον άνδρα των ΜΑΤ στην πορεία του Σαββάτου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, τη στοχοποίηση του διαδηλωτή καταδίκασε και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή της κάνοντας λόγο για «βέλτιστες πρακτικές δωσιλογισμού».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…