Σε πανικό ο Ανδρουλάκης μετά τις αποκαλύψεις-Συνεχίζει την άθλια επίθεση στο Documento και τον Κώστα Βαξεβάνη

Μετά τo σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη του Documento για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τις αντιδράσεις απαντά με το γνωστό μοτίβο ότι τον κυνηγάει ένας κακός...(δημοσιογράφος)

androulakis 2 1

Νέα επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη κατά του εκδότη-δημοσιογράφου- Κώστα Βαξεβάνη και της εφημερίδας Documento, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας που τον εμφανίζουν να έχει καταθέσει δαπάνες τον Οκτώβριο του 2017, οι οποίες αφορούν όχι στην ευρωβουλευτική ιδιότητα και τη λειτουργία της αλλά σε έξοδα που συνδέονται με την τότε εσωκομματική μάχη στην Ελλάδα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Κομπίνα Ανδρουλάκη με κονδύλια ευρωπαϊκά – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψη του Documento, επιτίθεται στον Κώστα Βαξεβάνη, με το γνωστό αφήγημα… ότι τον κυνηγάει να τον βλάψει ένας κακός… (δημοσιογράφος).

 

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα, ζήτησε την Πέμπτη (15/2) στο πλαίσιο ρεπορτάζ, να σχολιάσει το θέμα αυτό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και να απαντήσει στα εξής ερωτήματα:

-Προκύπτει ηθικό ζήτημα υπό την έννοια ότι αξιοποιήθηκαν κονδύλια των ευρωσοσιαλιστών (έτσι κι αλλιώς πρόκειται για κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ενωσης) για την τότε διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απέναντι στη Φώφη Γεννηματά;

-Τίθεται και ζήτημα στρεβλής χρήσης ευρωπαϊκών κονδυλίων;

Αντ’ αυτού ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επέλεξε να κάνει επίθεση μη μπορώντας να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του, με εμφανή σημάδια πανικού, αναφέρει:

«Ο κ. Βαξεβάνης συνεχίζει με επιμονή την προσπάθεια να πλήξει το ΠΑΣΟΚ με κάθε αθέμιτο τρόπο, για λόγους που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί», αναφέρει χωρίς να αποκαλύπτει τους λόγους.

Στην συνέχεια υπογραμμίζει: «Δεν μας εκπλήσσουν αυτές οι αθλιότητες. ‘Αλλωστε, το έχει παράδοση ο κ. Βαξεβάνης με τους Προέδρους του ΠΑΣΟΚ. Με τις συκοφαντικές επιθέσεις τόσο σε βάρος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά για δήθεν συμμετοχή στη λίστα Μπόργιανς όσο και παλαιότερα εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου. Όσο και αν προσπαθεί, δεν πρόκειται να αποτρέψει αυτό, που προδιαγράφεται στις ευρωπαϊκές εκλογές» και συμπληρώνει δείχνοντας την αποστροφή του στην  ερευνητικη δημοσιογραφία ανέροντας: «Για την «τελευταία του δημοσιογραφική ‘βόμβα’» το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημειώνει πως «αφορά τιμολόγια αξίας 1.800 ευρώ, που καταχωρήθηκαν στη Σοσιαλιστική Ομάδα το 2017» και υποστηρίζει ότι «όλες οι δαπάνες στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα του Documento, ελέγχονται εξονυχιστικά πριν πληρωθούν, αλλά και εκ των υστέρων, από το Ευρωκοινοβούλιο, το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο και ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες, που ορίζονται για τον σκοπό αυτό. Οι, δε, δαπάνες, στις οποίες αναφέρεται, έχουν ελεγχθεί πλήρως και κριθεί απολύτως σύμφωνες με τους κανόνες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Τέλος ο Νίκος Ανδρουλάκης, για μία ακόμα φορά κρύβεται με αοριστίες για να μην απαντήσει ότι αφορά το σκάνδαλο των υποκλοπών, στο οποίο ο Κώστας Βαξεβάνης τον είχε εγκαλέσει από καιρό, με τον ίδιο να είχε επιλέξει να κάνει δύο μηνυτήριες αναφορές για την παγίδευση του τηλεφώνου του από την ΕΥΠ και της παρακολούθησής του κινητού του μέσω παράνομου λογισμικού , μη στρεφόμενος έτσι κατά συγκεκριμένων προσώπων αλλά ζητώντας από τη δικαιοσύνη του επιτελικού κράτους να αναζητήσει γενικά και αόριστα ευθύνες.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απλά αναφέρει «τις κωμικοτραγικές νομικές αναλύσεις του για το πως δήθεν είναι άλλο πράγμα η μήνυση και άλλο η μηνυτήρια αναφορά σε ένα αυτεπάγγελτο κακούργημα, προσπαθώντας να προωθήσει το αφήγημα του ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει κινηθεί νομικά κατά της συμμορίας των υποκλοπών, όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στην ελληνική Δικαιοσύνη και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ενώ οι υπόλοιποι πολιτικοί στόχοι ‘ποιούν τη νήσσαν’

Είναι πλέον σίγουρο ότι η επίθεση του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν εσκεμμένη. Επελέγη να την εξαπολύσει τόσο από το βήμα της βουλής, όσο και μέσω ανακοίνωσης. Την προκάλεσαν τα ερωτήματα που απηύθυνε επίσημα στο ΠΑΣΟΚ η εφημερίδα σχετικά με στοιχεία που έχει στη διάθεσή του αναφορικά με τη χρησιμοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων ( Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα) το 2017 στην Ελλάδα για την διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σε κάθε περίπτωση θα κληθεί να απαντήσει στην OLAF αν εξαπάτησε το Ευρωκοινοβούλιο εμφανίζοντας προεκλογικές του συγκεντρώσεις ως εκδηλώσεις του Ευρωκοινοβουλίου

 

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…