Newsroom

Newsroom

Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι οι εχθροί του Άδωνη

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αραδιάζει συνεχώς τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis, προσπαθώντας να τους απαξιώσει στα μάτια της κοινής γνώμης, ώστε να μην εστιάσει στην ουσία των καταθέσεων τους.

Αδωνης

Έτσι σήμερα στη συνέντευξη του στο Open, επανέλαβε ότι το πρώην στέλεχος της Novartis Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, είναι ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες. Τι κι αν ο ίδιος ο κ. Δεστεμπασίδης το διέψευσε με γραπτή του ανακοίνωση, ο Άδωνης επέμενε να αναφέρει το όνομα του με υποτιμητικό ύφος.

Γιατί τέτοια πρεμούρα ο κ. αντιπρόεδρος να ρίχνει συνεχώς στο τραπέζι ονόματα μαρτύρων; Ο ίδιος επικαλέστηκε παλαιότερο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Zougla, όπου κατονομάζονταν οι τρεις μάρτυρες.

Επιμένει να χρησιμοποιεί με ευτέλεια τα ονόματα τους, γιατί κατά βάθος φοβάται αυτά που έχουν καταθέσει. Και δεν θα μπορεί να κρύβεται για πολύ πίσω από απειλές και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Και όπως έλεγε  ο Έρικ Χόφερ “Μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που ο εχθρός σου φοβάται περισσότερο, από τα μέσα που χρησιμοποιεί για να σε κάνει να φοβηθείς”
 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…