Newsroom

Newsroom

Σε πανικό και ο Άδωνης Γεωργιάδης για Novartis-Επαναλαμβάνει το αφήγημα Λοβέρδου για την παραποίηση εγγράφου του FBI

Ο υπουργός Ανάπτυξης στην προσπάθειά του να αναπαράξει το αφήγημα του Ανδρέα Λοβέρδου σχετικά με την παραποίηση εγγράφου του FBI το οποίο εμφάνιζε το όνομά του ως αποδέκτη μίζας από τη φαρμακευτική εταιρία Novartis, έλαβε  την οργή των χρηστών του twitter.

adonis 0

Ο Άδωνης Γεωργιάδης προσπαθώντας να σώσει …τον φίλο του (παίζουν μαζί τένις) Ανδρέα Λοβέρδο σχετικά με την παραποίηση εγγράφου του FBI το οποίο εμφάνιζε το όνομά του ως αποδέκτη μίζας από τη φαρμακευτική εταιρία Novartis, προχώρησε σε αναπαραγωγή του tweet του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που προσπάθησε να αποδείξει ότι το παραποιημένο έγγραφο  το είχε καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και στον Άρειο Πάγο. Όμως καλή η προσπάθεια αλλά οι γνώστες του σκανδάλου της Novartis χρήστες δεν έχασαν ευκαιρία να στήσουν στον τοίχο τον Άδωνη Γεωργιάδη υπενθυμίζοντας του μάλιστα και τι περιβόητο  αποκαλυπτικό ελβετικό ντοκιμαντέρ που αφορά στο σκάνδαλο της Novartis, όπου εκεί ο υπουργός Ανάπτυξης είχε πει το αμίμητο «πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες σαν τη Novartis μπορεί να δίνουν χρήματα σε γιατρούς, πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, όμως σώζουν και ζωές»

Συγκεκριμένα ο Άδωνης Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτηση του: 

«Το έγγραφο αυτό δεν είναι το πόρισμα του FBI αλλά η κατάθεση του, λεγομένου εδώ «Μάξιμου Σαράφη» ή κατά κόσμον ΦΔ. Επίσης κανείς δεν θα είχε συμφέρον να το αλλοιώσει αφού συμπεριλαμβάνεται στην δικογραφία και σε αυτό στηρίχθηκε η Δίωξη του @a_loverdos, άρα», διερωτάται ο Άδωνης Γεωργιάδης, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση δεκάδων χρηστών του Twitter.

«Άρα γιατί στην Αμερική η Νοβάρτις πλήρωσε 350 εκ. ευρώ βάσει των καταθέσεων των προστατευόμενων μαρτύρων; Τους ξεγέλασαν;», είναι ένα από τα σχόλια των χρηστών προς τον Άδωνη Γεωργιάδη και τη ζέση του να υπερασπιστεί τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Λοβέρδος, καταφεύγοντας σε ένα ρεσιτάλ ψεύδους, ισχυρίστηκε πως το έγγραφο είναι γνωστό από το 2017, ενώ όταν ρωτήθηκε «γιατί σβήστηκαν τα ονόματα», ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν μπόρεσε να κρύψει την… έκπληξή του!

Ακολουθεί η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη και μερικές από τις απαντήσεις χρηστών του Twitter:

 

 

 

 

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…