Newsroom

Newsroom

Σε νοσοκομείο του Ηρακλείου τετράχρονο αγοράκι που κατάπιε πρόκα στη Γαύδο

Στα χέρια των γιατρών της παιδοχειρουργικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ βρίσκεται ένα αγοράκι 4,5 ετών απο τη Γαύδο, το οποίο κατάπιε…

pagnh 650x250 1

Στα χέρια των γιατρών της παιδοχειρουργικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ βρίσκεται ένα αγοράκι 4,5 ετών απο τη Γαύδο, το οποίο κατάπιε αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα, πρόκα.

Η άτυχη στιγμή συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής και το παιδάκι μεταφέρθηκε από το ακριτικό νησί στο λιμάνι των Σφακίων με το φουσκωτό ιατρικό σκάφος του Δήμου Σφακίων.

Το αγοράκι, το απόγευμα της Παρασκευής, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Το παιδί εισήχθη στην παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ, με την κατάσταση της υγείας του να είναι υπό έλεγχο, καθώς το αιχμηρό αντικείμενο που κατάπιε, δεν έχει βλάψει κάποιο ζωτικό του όργανο.

Οι γιατροί της παιδοχειρουργικής κλινικής, με συχνές ακτινογραφίες παρακολουθούν την πορεία του αιχμηρού αντικειμένου και όλοι ελπίζουν να βγεί δια της φυσιολογικής οδού, προκειμένου να μην χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων