Τα μεταμεσονύχτια tweets του σεξιστή Ψαριανού – «Γκομενάκι» η Αχτσιόγλου 

Άραγε, ξεπερνά κάποιος σε χυδαιότητα το «πολιτικό κεφάλαιο» αυτού του τόπου με το όνομα Γρηγόρης Ψαριανός;  

ψαριανός

Ξεκίνησε πλασάροντας τον εαυτό του ως «εκκεντρικό», έτσι άνοιξε ο δρόμος. Θεώρησε πως μια τέτοια ταμπέλα μπορεί να τα δικαιολογήσει όλα. 

«Λοιπον, παραμυθακια τελος…μικρός, ήμουνα προοδευτικός φιλελεύθερος, μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα. Την κλείνω τώρα. Χαίρετε!» είχε πει για να δικαιολογήσει τις αλλεπάλληλες στροφές στην πολιτική του καριέρα. 

Μετά από μια σειρά από πολιτικές μετατοπίσεις, ή αλλιώς… κωλοτούμπες, κατάφερε να βρει τον χώρο που πραγματικά του ταιριάζει. Και φυσικά, δεν είναι άλλος από αυτόν της δεξιάς. Όχι όποιας κι όποιας δεξιάς, αυτής με την ακροδεξιά πτέρυγα που σφύζει από ματσίλα και σεξισμό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει «ξεράσει» σεξισμό για οποιαδήποτε γυναίκα δεν του «κάνει» στην πολιτική σκηνή αυτού του τόπου. Τον Ιούνιο του 2018 είχε βάλει στο στόχαστρο τη Ρένα Δούρου και την Μπέτυ Μπαζιάννα, και χωρίς ίχνος πολιτικού επιχειρήματος, σχολίασε την εξωτερική τους εμφάνιση, και την γυναικεία τους υπόσταση εν γένει. 

Συγκεκριμένα, για την περιφερειάρχη Αττικής, είχε γράψει: «Να σε λένε Δούρου. Να έχεις αυτή τη φάτσα. Να κάνεις αυτά που κάνεις. Να λες αυτά που λες Τι Ανείπωτη Ξεφτίλα! Χίλιες φορές σκουπίδι στην Φυλή ή περήφανη εργαζόμενη στην Φυλής». Στη συνέχεια, είχε χαρακτηρίσει την Μπέτυ Μαζιάννα «δεκαοχτούρα».

Με το ίδιο χυδαίο ύφος συνεχίζει και σήμερα, που ίσως αισθάνεται και μεγαλύτερη ελευθερία να μιλάει υποτιμητικά για τις γυναίκες, μιας και είναι «ταιριαστή» συμπεριφορά σε στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης.

Σε νέα παραληρηματική του ανάρτηση στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στρέφει τα σεξιστικά του βέλη εναντίον της Έφης Αχτσιόγλου, την οποία χαρακτηρίζει «γκομενάκι». Αφορμή, ήταν παρατήρηση ενός χρήστη του twitter για την επιλογή του φωτογράφου μεγάλου ειδησεογραφικού πρακτορείου να τραβήξει την υπουργό σε συγκεκριμένη στάση στη Βουλή. 

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί στο twitter ότι η υπουργός γι’ αυτόν είναι ένα «γκομενάκι» που μάλιστα του αρέσει, και στη συνέχεια να στείλει «φιλάκια» με την αηδιαστική ατάκα «μουτς μωρό μου».

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter, ανάμεσα σε λουλουδάκια και καρδούλες: 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…