Σε μεσήλικα άντρα από το Αιγάλεω φέρεται να ανήκε το πτώμα του άγρια δολοφονημένου θύματος

Σε μεσήλικα άντρα και μάλιστα κάτοικο της ευρύτερης περιοχής του Αιγάλεω φέρεται να καταλήγουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πως ανήκε…

kados

Σε μεσήλικα άντρα και μάλιστα κάτοικο της ευρύτερης περιοχής του Αιγάλεω φέρεται να καταλήγουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πως ανήκε το πτώμα του άγρια δολοφονημένου θύματος που εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Σαράφη και Μούδρου. Ο δράστης ή οι δράστες μάλιστα είχαν τεμαχίσει το θύμα τους από την μέση και πάνω και στα άκρα, ενώ έλειπαν και οι παλάμες με τα δάχτυλα του θύματος με προφανή σκοπό να καταστεί η αδύνατη η ταυτοποίηση του θύματος.

Στη συνέχεια, οι δράστες έβαλαν φωτιά στον κάδο θέλοντας να εξαφανίσουν εντελώς τα ίχνη τους. Ο ιατροδικαστής σήμερα όμως εντόπισε ιατρικά υλικά για “bypass” στην καρδιά που χρησιμοποιούνται ευρέως από ελληνικά νοσοκομεία και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος. Όλα δείχνουν, πως πλέον οι άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος και την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης