Newsroom

Newsroom

Σε λίγες ημέρες το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του πατέρα και της κόρης του στην Ανδραβίδα

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται το επίσημο πόρισμα για τα αίτια θανάτου του 68χρονου και της 44χρονης κόρης του, που βρέθηκαν νεκροί το πρωί της Δευτέρας στο Καταρράχι Μπορσίου στην Ανδραβίδα.

57a8eeb11dc52432578b45ea

Πατέρας και κόρη είχαν εξαφανιστεί στις 15 Ιουλίου απο τα Δουνέικα, όπου έκαναν διακοπές. Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, με δεδομένο ότι τα δύο πτώματα βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα και της κόρης τα χρήματα που είχαν μαζί τους, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, ιδιοκτήτης ακαλλιέργητου χωραφιού, στη θέση Κασταράχι Μπορσίου Ηλείας, εντόπισε πτώμα γυναίκας σε σήψη και ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές.

Αστυνομικοί που μετέβηκαν στο σημείο, ταυτοποίησαν ότι το πτώμα ανήκει στην 44χρονη, ενώ σε απόσταση περίπου 400 μέτρων, βρέθηκε μέσα στο όχημα του, ο 68χρονος πατέρας της.

Το σημείο που βρέθηκε το όχημα είναι σε δύσβατη περιοχή, μέσα σε μη καλλιεργήσιμη γεωργική έκταση και σε μεγάλη απόσταση από τον κοντινότερο χωματόδρομο, ενώ απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το σημείο εξαφάνισής τους.

Προανάκριση διενεργούν το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών.

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ξοφασκια

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής, την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία…