Newsroom

Newsroom

Σε "λευκό" συναγερμό οι ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Νέα Υόρκη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκονται οι πολιτείες των νοτιοανατολικών ακτών των ΗΠΑ με τους κατοίκους να βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα…

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκονται οι πολιτείες των νοτιοανατολικών ακτών των ΗΠΑ με τους κατοίκους να βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα νέο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας.

«Καθώς η καταιγίδα βρίσκεται σε εξέλιξη, φέρνοντας πολύ χιόνι και ισχυρούς ανέμους σε πολλά σημεία της Πολιτείας, καλώ όλους τους Νεοϋορκέζους να είναι προσεκτικοί, να αποφύγουν τα ταξίδια και να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους» ανέφερε σε δήλωσή του ο νέος κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο.

Η χιονοθύελλα που πλήττει και τη Νέα Υόρκη είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση για το νέο δήμαρχο της πόλης, τον Μπιλ ντε Μπλάζιο, ο οποίος ανέλαβε επισήμως τα νέα του καθήκοντα την περασμένη Τετάρτη.

Στο αεροδρόμιο της Βοστώνης ακυρώθηκαν σχεδόν το ένα τέταρτο των αεροπορικών πτήσεων λόγω των εξαιρετικά κακών καιρικών συνθηκών.

Η Πολιτεία του Νιού Τζέρζι ανακοίνωσε πως τα δημόσια σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά στο Χόμποκεν και το Τζέρζι Σίτι.

Σύμφωνα με τη μετεορολογική υπηρεσία οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν ιστορικά χαμηλά καθώς θα σημειωθεί σημαντική επιρροή των αερίων μαζών της Αρκτικής. Ενδεικτικό είναι ότι στη Μασαχουσέτη αναμένεται σε ορισμένες περιοχές ο υδράργυρος να πέσει ακόμα και τριάντα βαθμούς κάτω από το μηδέν.