Η Μις Τζαμάικα, Δρ. Γκαμπριέλ Χένρι, συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη όταν έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της προκριματικής βραδιάς των καλλιστείων Miss Universe, στις 19 Νοεμβρίου.
Οι διοργανωτές του διαγωνισμού δημοσιοποίησαν νέα στοιχεία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.
«Η Δρ. Χένρι έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην πασαρέλα, στην προκριματική βραδιά στις 19 Νοεμβρίου 2025, με αποτέλεσμα να υποστεί ενδοκρανιακή αιμορραγία με απώλεια συνείδησης, κάταγμα, θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς», αναφέρεται στη νεότερη ανακοίνωση, που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου.
Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η Χένρι μεταφέρθηκε άμεσα σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην Μπανγκόκ, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και παρακολουθείται συνεχώς, έχοντας ανάγκη από εξειδικευμένη φροντίδα όλο το 24ωρο.
Οι διοργανωτές επισημαίνουν πως η κατάστασή της σταθεροποιείται σε βαθμό που επιτρέπει τη μεταφορά της πίσω στην Τζαμάικα μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα συνοδευτεί από πλήρη ιατρική ομάδα και θα οδηγηθεί απευθείας σε νοσοκομείο της χώρας της για να συνεχιστεί η θεραπεία και η αποκατάστασή της.
Παράλληλα, η MUO έχει καλύψει όλα τα έξοδα νοσηλείας, ιατρικής φροντίδας και αποκατάστασης στην Ταϊλάνδη, ενώ έχει αναλάβει και το κόστος διαμονής της μητέρας και της αδελφής της καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο εξωτερικό.
Διαβάστε επίσης:
Αγρότες: Κυνηγούν αστυνομικούς με γκλίτσες και αναποδογυρίζουν περιπολικά στην Κρήτη
Ένταση με αγρότη και δημοσιογράφο του STAR: «Αυτά δεν θα τραβάς» (video)
Σάλος με την Μπριζίτ Μακρόν: Αποκάλεσε φεμινίστριες «ηλίθιες σκύλες»
Ποιο ελληνικό νησί δίνει έως 600 ευρώ σε όσους μένουν και εργάζονται εκεί
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια