Newsroom

Newsroom

Σε κίνδυνο η λειτουργία του ΟΑΚΑ

Το ενδεχόμενο να τεθεί σε κίνδυνο η λειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας επισημαίνει στον υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παπαγιωτόπουλο, ο πρόεδρος…

oaka

Το ενδεχόμενο να τεθεί σε κίνδυνο η λειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας επισημαίνει στον υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παπαγιωτόπουλο, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Σταδίου, Πέτρος Γαλακτόπουλος, με επιστολή του.

Ο πρώην Ολυμπιονίκης τονίζει στο έγγραφό του, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το newsbomb.gr ότι «η επιχορήγηση του ΟΑΚΑ για το έτος 2013 ανήλθε στα 9.000.000 ευρώ. Για το έτος 2014 και προς εφαρμογή οικονομίας κλίμακας, η μείωση στα 8.000.000 ευρώ με 8.200.000 ευρώ θεωρείται ρεαλιστική και βιώσιμη. Η μείωση όμως από τα 9.000.000 στα 7.200.000 ευρώ όπως προβλέπεται μέχρι στιγμής, δεν είναι ρεαλιστική καθότι ο Οργανισμός δεν μπορεί να μειώσει απότομα τις δαπάνες του κατά 25% χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η λειτουργία του».

Ειδική αναφορά στην επιστολή του κ. Γαλακτόπουλου, γίνεται για τη συντήρηση του συνόλου των μεταλλικών κατασκευών του σταδίου και πιο συγκεκριμένα: για το στέγαστρο του κεντρικού σταδίου, το Spidernet (αράχνη), το στέγαστρο του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου, το τείχος των Εθνών και την Αγορά «Αψίδα».

Μιλώντας στον Real Fm ο κ. Παναγιωτόπουλος  είπε ότι γνωρίζει το πρόβλημα και θα υπάρξει άμεση κινητοποίηση για την αντιμετώπισή του.

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…