Σε κατάσταση παράνοιας ο Μαρινάκης: Ξεπλένει τον Μπογδάνο και.. του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε μια παραληρηματική έκρηξη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν δικαιούται να μιλάει για τον Μπογδάνο ενώ υπερασπίστηκε μέχρι τέλους τις κατρακύλες στον βούρκο της της μισσαλοδοξίας και του ρατσισμού

5de38c7f825e632b277bbb62

Σε μια εντελώς άκαρπη προσπάθεια υποβάθμισης της φασιστικής επίθεσης που είχε εξαπολύσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προχώρησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Π. Μαρινάκης, σε σημερινές του δηλώσεις που παραχώρησε ενόσω βρισκόταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ

Ο κ. Μαρινάκης, ερωτώμενος για το πως χαρακτηρίζει την κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ίσα που κατάφερε να ψελλίσει ότι πρόκειται για λάθος το οποίο, όπως δήλωσε, παραδέχθηκε και ο ίδιος ο βουλευτής.

Συγκεκριμένα, αφού ερωτήθηκε για το εάν ως Πρόεδρος θα διέγραφε από τα μητρώα της παράταξής του ένα στέλεχος που θα έκανε αντίστοιχες δηλώσεις, ο κ. Μαρινάκης απέφυγε όπως ο «δίαολος το λιβάνι» να απαντήσει σχετικά, αποδεχόμενος ουσιαστικά την ακροδεξιά κατρακύλα στην οποία έχει περιέλθει η Νέα Δημοκρατία. 

Αλλά ο κατήφορος ενός νέου ανθρώπου που έχει αποφασίσει να συνταχθεί με τον απόπατο της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού, δεν τελείωσε στις υπεκφυγές και τα μισόλογα.

Σε μια παραληρηματική έκρηξη τα έβαλε με τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυριζόμενος ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν δικαιούται να ομιλεί

Με τους δημοσιογράφους να επιμένουν να τον ρωτούν για τις δηλώσεις του Κ. Μπογδάνο ο ίδιος σχολίασε ότι «Προφανώς δηλαδή μπορεί να κατηγορεί τον κ. Μπογδάνο οποιοσδήποτε, αλλά οι τελευταίοι που θα έπρεπε να κατηγορούν τον κ. Μπογδάνο είναι τα στελέχη και ειδικά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν έλεγε ότι πρέπει να ελέγξουμε τους αρμούς της εξουσίας, να βάλουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους στη φυλακή»

Τρικυμία εν κρανίο οι δηλώσεις Μαρινάκη, ο οποίος επέλεξε συνειδητά να αυτο-εξευτελιστεί προκειμένου να μην ταχθεί ενάντια στην στρατηγική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να συνταχθεί με της ακροδεξιά ιδεολογία.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από τη συνέντευξη εδώ:

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…