Σε κατάσταση εξαλλοσύνης ο Πορτοσάλτε: Πότε πρόλαβε ο Μητσοτάκης και έγινε κάθαρμα;

Παραλήρημα Πορτοσάλτε - «Οργανωμένους και εγκάθετους» είδε ο Οικονόμου

NewsRoom 09/09/2021 | 10:11

Σε κατάσταση εξαλλοσύνης παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε μετά και τις χθεσινές λαϊκές αποδοκιμασίες προς τον Μητσοτάκη κατά την είσοδο και την έξοδο του από τον ιερό ναό.

«Ο Μητσοτάκης πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα; Εξηγήστε μου, πότε πρόλαβε και έγινε κάθαρμα», φώναζε φανερά ενοχλημένος και εκνευρισμένος με όσους χάλασαν για πολλοστή φορά την εικόνα του Πρωθυπουργού.

«Αν δεν σου αρέσει ο Πρωθυπουργός, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Καλά κάνεις και δεν σου αρέσει, μην το ψηφίσεις. Το Μητσοτάκης κάθαρμα όμως πες μου πως προκύπτει. Τι ώρα έγινε κάθαρμα;»

Θα μπορούσαν οι λοιποί δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο πλατό να εξηγούσαν στον κ. Πορτοσάλτε ορισμένους από τους λόγους για τους οποίους το πλήθος βροντοφώναζε «Μητσοτάκη Κάθαρμα».

Βέβαια ο κ. Οικονόμου από την πλευρά του, δεν είδε λαϊκή οργή και δυσαρέσκεια, αλλά « λίγους οργανωμένους και εγκάθετους» όπως ο ίδιος δήλωσε. 

Τέλος, έφτασαν στο σημείο να ζητούσουν ακόμα και τα ρέστα από τα λοιπά κόμματα της αντιπολίτευσης για το γεγονός ότι δεν καταδίκασαν τις λαϊκές διαμαρτυρίες μέσω ανακοινώσεων.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: