Σε ισχύ το νέο πρόγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ

Τέθηκε από σήμερα σε εφαρμογή το νέο ευνοϊκό πρόγραμμα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών καταναλωτών προς τη ΔΕΗ, καθώς και το πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεπών επαγγελματιών και επιχειρήσεων με παροχή έκπτωσης 10% στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος.

56fea5441dc524433c8b4912

Ειδικότερα, όπως υπενθυμίζει η επιχείρηση:

1. Όλοι οι πελάτες, για διάστημα 4 μηνών (01.04.2016 – 31.07.2016) μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 36 μηνιαίες δόσεις, χωρίς καμία προκαταβολή. Στη ρύθμιση αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να προσχωρήσουν για το υπόλοιπο της οφειλής τους και όσοι έχουν ήδη προβεί σε διακανονισμό των οφειλών τους με βάση το προηγούμενο σύστημα. Η καταβολή της πρώτης δόσης θα πραγματοποιείται με την έγκριση του διακανονισμού. Από το πρόγραμμα εξαιρούνται οι περιπτώσεις πελατών με ρευματοκλοπή.

Για τις προϋποθέσεις του προγράμματος και την υποβολή της αίτησης ρύθμισης οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, 11770 (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 16:00) καθώς και σε οποιοδήποτε Κατάστημα της ΔΕΗ.

2. Ειδικά οι επιχειρηματικοί πελάτες (επαγγελματίες και επιχειρήσεις), εφόσον ενταχθούν σε ρύθμιση, εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιβράβευσης «ΣΥΝΕΠΕΙΑ», που εγκαινίασε επίσης σήμερα η ΔΕΗ, που προβλέπει έκπτωση 10% στην αξία προμήθειας ρεύματος για τους συνεπείς πελάτες.

(φωτο αρχειο eurokinissi)

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

μπενιαμίν νετανιάχου

Οι ΗΠΑ παίρνουν αποστάσεις από το Ισραήλ, αλλά ο Νετανιάχου δε… χαμπαριάζει

Έξαλλος ο Ισραηλινός πρωθυπουργός με την αλλαγή στάσης της Ουάσινγκτον - Ακύρωσε επίσκεψη ισραηλινής αντιπροσωπείας…