Newsroom

Newsroom

Σε χρόνο-ρεκόρ βρήκε τον αντικαταστάτη του Λο ο Ολυμπιακός

Το πρόβλημα τραυματισμού του Έισι Λο δεν έπιασε… στον ύπνο τον Ολυμπιακό, που κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να βρει εγκαίρως…

mardy collins

Το πρόβλημα τραυματισμού του Έισι Λο δεν έπιασε… στον ύπνο τον Ολυμπιακό, που κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να βρει εγκαίρως τον αντικαταστάτη του Αμερικανού γκαρντ, που θα μείνει εκτός παρκέ για περίπου ενάμιση μήνα.

Και το όνομα αυτού; Μάρντι Κόλινς.

Ο 29χρονος γκαρντ, με ύψος 1,98, επελέγη στο νούμερο 29 του ντραφτ το 2006 από τους Νιου Γιορκ Νικς, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια, ενώ το 2008 “μετακόμισε” στους Λος Άντζελες Κλίπερς, όπου και έμεινε ως το 2010, πριν αναζητήσει στέγη εκτός NBA. Ο Κόλινς έχει αγωνιστεί με την τουρκική Μπελεντιγιέ, την κινέζικη Τζιανγκσού, την ισραηλινή Μακάμπι Ασντόντ και την Γκουάρος ντε Λάρα από τη Βενεζουέλα, ενώ στην αρχή της χρονιάς εντάχθηκε στο δυναμικό της ιταλικής Μοντεγκρανάρο, από την οποία όμως έφυγε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πρόλαβε την προθεσμία που έληγε σήμερα το απόγευμα, κι έτσι ο Κόλινς θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα παιχνίδια της φάσης του Top-16, ενώ αν οι “ερυθρόλευκοι” καθυστερούσαν θα μπορούσε να παίξει μόνο στα ματς του β’ γύρου.