Newsroom

Newsroom

Σε «γραμμή Γεωργιάδη» ο Νίκος Ρωμανός: «Οι αστυνομικοί στο Πέραμα έκαναν τη δουλειά τους»

Προκαταβάλοντας την έρευνα που διεξάγεται για τις συνθήκες της φονικής καταδίωξης στο Πέραμα ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός και  τηρώντας τη «γραμμή Γεωργιάδη», δικαιολόγησε τα πυρά των αστυνομικών που στοίχησαν την ζωή στον 20χρονο Ρομά.  

4594019

Σε «γραμμή Γεωργιάδη» ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός και κόντρα στις δηλώσεις του υπουργού εσωτερικών, ο οποίος είχε δηλώσει ότι τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να είναι πέντε φορές πιο προσεκτικά στις δηλώσεις τους σε υποθέσεις που η έρευνα είναι σε εξέλιξη, προχώρησε σε μια προκλητική δήλωση. Ο Νίκος Ρωμανός , ανέφερε ότι ότι «προφανώς οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους».

Μάλιστα, ο ίδιος προχωρώντας ένα βήμα παρά πέρα, προκαταβάλοντας την έρευνα, ακόμη και αν δήλωσε ότι δεν θέλει να το κάνει, ότι «προφανώς καταλαβαίνω από τα ως τώρα στοιχεία ότι οι αστυνομικοί βρίσκονταν σε άμυνα». Ακόμη, απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με την κράτηση των αστυνομικών, οι οποίοι συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου, και χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία ότι οι αρχές γνωρίζουν που μένουν, δήλωσε ότι αυτό «δυστυχώς προβλέπεται από τον νόμο, να συζητήσουμε αν πρέπει να αλλάξει ή όχι».

 

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»