Newsroom

Newsroom

Σε φυλακή-«κάστρο» του 19ου αι. θα κρατείται η Εύα Καϊλή (εικόνες – video)

Επιβλητική η είσοδος των φυλακών του 19ου αιώνα που θυμίζουν... μεσαιωνικό κάστρο - Εικόνες και από το εσωτερικό των κελιών - Που οδηγεί το... υπόγειο πέρασμα

Prison de Saint gilles 20080325 1

Σε φυλακή που θυμίζει περισσότερο μεσαιωνικό κάστρο στο Βέλγιο, θα κρατηθεί η κατηγορούμενη για διαφθορά και χρηματισμό ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή. 

Η φυλακή του Saint-Gilles υπάρχει από το 1884 και τα εξωτερικά της τείχη θυμίζουν έντονα μεσαιωνικό κάστρο. Σε όλη την ιστορία τους, οι φυλακές Saint-Gilles, φιλοξενούν κατηγορούμενους, κατάδικους και άνδρες κρατούμενους. Η φυλακή διαθέτει επίσης ασφαλές κέντρο κλινικής παρατήρησης καθώς και ιατροχειρουργικό κέντρο για τη θεραπεία κρατουμένων από άλλες φυλακές.

Το πίσω μέρος του τείχους συνορεύει με τη λεωφόρο Avenue de la Jonction απέναντι από τη φυλακή Forest. Οι δύο φυλακές συνδέονται με υπόγειο πέρασμα. Αυτή η εγγύτητα προκαλεί συχνά σύγχυση μεταξύ των δύο φυλακών στην απεικόνισή τους από τα μέσα ενημέρωσης.

Quel avenir pour les prisons de Saint Gilles et Forest Des etudiants ont planche sur un projet 0 50 screenshot Quel avenir pour les prisons de Saint Gilles et Forest Des etudiants ont planche sur un projet 0 2 screenshot Prison de Saint gilles 20080325

Εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό του σωφρονιστικού ιδρύματος, όπως φαίνεται και στις εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Screenshot 2022 12 12 145622 saintgilles prison 120402 aileb 062

 

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…