Newsroom

Newsroom

Σε… ευχέλαιο για τον κορονοϊό προσκαλεί τους εργαζόμενους το Market In (εικόνα)

Ειδική προβλεψη για όσους δεν μπορέσουν να παραστούν το Ιερό Μυστήριο... Αλήθεια, ποιος χρειάζεται αντισηπτικά αφού μπορεί να πάρει Άγιο Λάδι από τη reception;

47343331 1054324261427508 8216572195900489728 o

Μπορεί να φαίνεται σαν τρολάρισμα, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Market In που είναι… «ιδιαίτερα προβληματισμένη για τον Κορωναίο [sic]» ετοιμάζει ευχέλαιο «για την ευλογία της εταιρίας, των εργαζομένων και των οικογενειών τους».

Το email με το οποίο η διοίκηση της εταιρείας ενημερώνει τους εργαζόμενους έφερε στο φως το ΠΑΜΕ με ανάρτησή του στο twitter, στην οποία σημειώνει ότι «την ίδια στιγμή που στα καταστήματα των Market in απουσιάζουν τα μέτρα προστασίας για εργαζόμενους και πελάτες σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η εταιρεία για την αντιμετώπιση του κορονοϊού προχωρά σε…ευχέλαιο!».

Μάλιστα, το email που εστάλη πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, αφού περιλαμβάνει… ειδική πρόνοια και για όσους δεν καταφέρουν να παρευρεθούν στο «Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου», αφού ενημερώνει ότι για αυτούς «θα υπάρχει λάδι του ευχελαίου για ευλογία στη reception».

Και επειδή καλό είναι να μαθαίνουμε και κάτι, το email της εταιρείας τελειώνει με δύο παραγράφους ενημερωτικές για το Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου που (καλά το μαντέψατε), τελείται «για την ίαση σωματικών και ψυχικών ασθενειών».

Οπότε αν ισχύει η καταγγελία του ΠΑΜΕ ότι η εταιρεία δεν έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα του ΕΟΔΥ για τους εργαζόμενους και τους πελάτες στα καταστήματά της, το Market In δίνει την απάντησή του στις… ερυθρές συκοφαντίες: Ποιος χρειάζεται αντισηπτικά αφού μπορεί να πάρει Άγιο Λάδι από τη reception;

Πάντως τα θρησκευτικά αισθήματα της εταιρείας, αν μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι μια εταιρεία μπορεί να έχει τέτοια, έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα. Πριν από μόλις δύο μήνες, είχε γίνει γνωστό ότι όσοι επιθυμούσαν να κάνουν αίτηση για εργασία στην αλυσίδα σουπερ μάρκετ θα έπρεπε να επιδείξουν «θρησκευτικό διαβατήριο», αφού στην ηλεκτρονική αίτηση ζητείται υποχρεωτικά να αναφέρουν το θρήσκευμα στο οποίο ανήκουν.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…