Σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ και της ΓΣΕΕ (photos)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι πορείες του ΠΑΜΕ της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, κατά των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων στο…

2070912

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι πορείες του ΠΑΜΕ της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, κατά των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων στο Δημόσιο, αλλά και γενικότερα κατά των μέτρων της κυβέρνησης, παράλληλα με την 24ωρη πανελλαδική απεργία. Ήδη περίπου 10.000 μέλη του ΠΑΜΕ βρίσκονται μπροστά από την Βουλή στην Λ. Βασ. Αμαλίας, ενώ περίπου 7.000 μέλη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ βρίσκονται επί της οδού Σταδίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Τα συνδικάτα δίνουν ραντεβού στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ χωριστό συλλαλητήριο διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 10 το πρωί στην Ομόνοια. Στην απεργία συμμετέχουν επίσης οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι εργαζόμενοι στις τράπεζες, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, οι φαρμακοποιοί και οι εργαζόμενοι στις εφορίες, ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς απεργούν γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και διοικητικοί υπάλληλοι.

Όσο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με 24ωρη απεργία μετέχουν στις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα τρένα, τον προαστιακό σιδηρόδρομο και τα τρόλεϊ, ενώ οι συρμοί του μετρό στη μπλε γραμμή θα κάνουν τέρμα στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και δε θα συνεχίζουν προς αεροδρόμιο.

Τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ, αφού οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να είναι επιστρατευμένοι. Από τις 10 το πρωί είναι κλειστοί οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, με εντολή της αστυνομίας.

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»